QUADRIFOGLIO.
ÎNTOTDEAUNA DE PARTEA CELOR CARE ÎNDRĂZNESC

Emblema legendară a celor mai performante modele Alfa Romeo

UN SIMBOL AL PERFORMANȚEI FĂRĂ COMPROMISURI

Datorită inovațiilor și performanțelor, Giulia Quadrifoglio și Stelvio Quadrifoglio reprezintă esența sportivității și plăcerii de a conduce Alfa Romeo.
Utilizarea materialelor ultra-ușoare și motorul excepțional 2,9 V6 bi-turbo de 510 CP garantează un raport greutate/putere fără precedent.

Semnul distinctiv al unei legende

UN SIMBOL AL NOROCULUI DEVINE LEGENDĂ

Totul a început în 1923. Ugo Sivocci a câștigat Targa Florio la bordul unui Alfa Romeo RL, purtând simbolul unui trifoi verde cu patru frunze pe care l-a pictat pe un fundal alb diamant. Din păcate, la câteva luni mai târziu, Sivocci a murit într-un accident tragic: mașina pe care o conducea nu purta norocosul său Quadrifoglio. Din acea zi tristă, talismanul norocos al lui Sivocci a devenit simbolul pasiunii Alfa Romeo pentru cursele cu motor: o tradiție care a continuat să existe de-a lungul deceniilor.

MOȘTENIREA CÂȘTIGĂTOARE A QUADRIFOGLIO

Numește orice cursă majoră, circuit sau campionat și vei găsi emblema Quadrifoglio care se află în galeriile lor la loc de cinste: Alfa Romeo a câștigat primul Campionat Mondial GP în 1925 și primele două titluri de Formula 1 în 1950 și 1951. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele realizări ale unei serii câștigătoare care se mândrește cu 5 campionate mondiale și sute de titluri italiene și europene. Aceste victorii sunt mai mult decât o parte din istoria Alfa Romeo: ele au devenit părți integrante ale fiecărui model Quadrifoglio.

QUADRIFOGLIO 100° ANNIVERSARIO

SĂRBĂTORIREA UNEI EMBLEME

15 Aprilie 1923. O dată gravată în mințile și inimile tuturor
entuziaștilor Alfa Romeo, precum și în cronicile de curse ale mărcii. Astăzi,
cu o sută de ani mai târziu, un nou model special și un logo dedicat au fost
create pentru a sărbători această aniversare istorică.

Construită pentru a cuceri

GIULIA QUADRIFOGLIO

Descoperă în Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio puterea încrederii. Performanță fără compromis, echilibru perfect, distribuție în timp real a cuplului și a puterii: totul este menit să te transpună în centrul emoțiilor tale.

STELVIO QUADRIFOGLIO

Experimentează plăcerea reală de a conduce, cu Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio: este o putere pură, amestecată ingenios cu eleganță rafinată și tehnologie avansată, pentru a te inspira cu emoții puternice.