ALFA ROMEO TONALE
PLUG-IN HYBRID Q4

O nouă doză de sportivitate.

NEW TONALE

CARACTERISTICI DISTINCTE

Până la 82 km de autonomie pur electrică

Până la 600 km autonomie totală

Putere maximă de 280 CP

26-33 g/km de emisii de CO2 în ciclul combinat

Exteriorul
VIITORUL ARE O NOUĂ FORMĂ

Primul Alfa Romeo Plug-in Hybrid din toate timpurile: calitatea superioară și atenția la detalii, alături de un design dinamic, sunt elementele esențiale pentru a reinventa sportivitatea în secolul 21.

Exteriorul

Este caracterizat prin serigrafia unui electrobiscione (șarpe electric) pe geamul lateral din stânga spate, pe aceeași parte cu priza de încărcare, accentuat de prezența geamurilor fumurii.

Exteriorul

Farurile Matrix Full-LED Adaptive 3+3 creează o semnătură unică, autentică ADN-ului Alfa Romeo.

Exteriorul

Designul jantelor din aliaj de 20" „Teledial” reinterpretează conceptul telefoanelor cu disc de pe mașinile emblematice ale anilor 1960 într-un mod contemporan.

Exteriorul

Poziționată pe partea stângă a vehiculului, priza de încărcare inteligentă de tip 2 permite încărcarea vehiculului acasă sau la o stație publică.

O selecție de soluții de încărcare la domiciliu adaptate nevoilor tale. Free2move eSolutions îți asigură libertatea de a călători fără griji, oferindu-ți posibilitatea de a-ți încărca ușor și rapid automobilul Tonale Plug-in Hybrid Q4.

Interior
AMBIANȚĂ PREMIUM, CONFORT SPORIT

Materialele superioare, tehnologia de ultimă generație și conectivitatea avansată amplifică plăcerea condusului în stilul pur Alfa Romeo.

Interior

Un afișaj complet digital de 12,3" configurabil cu trei teme unice: Heritage, Evolved, şi Relax. Configuraţiile Heritage și Evolved* beneficiază de un electro-biscione care își schimbă conturul în funcție de utilizarea motorului electric.

 * În imagine este prezentată configuraţia Evolved.

Interior

Tonale Plug-in Hybrid Q4 oferă conectivitate ușoară de utilizat, intuitivă și captivantă. Ecranul complet digital de 12,3" și ecranul tactil de 10,25" asigură o interacțiune perfectă între om și mașină.

Interior

Tonale Plug-in Hybrid Q4 dispune de un spațiu considerabil, care îi permite șoferului să-și păstreze poziția clasică sportivă Alfa Romeo la drum și garantează confort inegalabil grație scaunelor față încălzite și ventilate din stofă cu model ’carbon’ sau din piele.

Interior

Cele 14 difuzoare performante ale sistemului audio premium Harman Kardon te vor învălui cu tonalități intense și un sunet clar, creând un ambient sublim. Simte energia playlist-ului „Alfa Romeo Tonale" în toate călătoriile tale.

NOTĂ LEGALĂ

Fotografiile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Culorile și detaliile prezentate pot fi indisponibile sau pot varia, atunci când vehiculul va fi disponibil, de exemplu din motive tehnice și/sau de producție și/sau comerciale. Unele imagini pot prezenta accesorii și/sau dotări care nu sunt standard și care, atunci când vehiculul va fi disponibil, vor face obiectul unei comenzi speciale și al unei plăți suplimentare.

Personalizează un Tonale
Tehnologie

INOVAȚII DE ULTIMA ORĂ

Grație arhitecturii de software de ultimă generație, Tonale Plug-In Hybrid Q4 oferă un set complet de inovații tehnologice: este prima mașină care a adoptat o certificare NFT Blockchain, beneficiază de asistentul vocal Amazon Alexa* şi îţi permite să te bucuri de serviciile exclusive Amazon*. Un ecosistem de servicii digitale integrate, pentru a asigura cea mai bună experiență la bord și nu numai.

*Amazon, Alexa și toate logo-urile aferente sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaților săi.

Servicii Alfa Connect

CONECTAT LA VIITOR

Tonale Plug-in Hybrid Q4 este echipat cu cele mai noi inovații în materie de conectivitate și a fost proiectat de la bun început cu un sistem de securitate de ultimă generație. Pentru a extinde și mai mult serviciile Alfa Connect, își fac debutul patru noi funcționalități care îţi permit să-ţi controlezi vehiculul mai ușor și mai intuitiv.

În plus, grație aplicației mobile My Alfa Connect, poți accesa ofertele partenerilor și beneficiile de asigurare asociate cu datele telematice ale vehiculului tău.
Descărcă acum aplicația My Alfa Connect pentru a descoperi toate serviciile.

         

 

 

NOTĂ LEGALĂ

Consum mixt de combustibil Tonale Plug-in Hybrid Q4 (l/100 km): 1,4 - 1,1; consum combinat de energie (kWh/100 km): 18,7 - 16,8; emisii de CO2 (g/km): 33-26. Până la 82 km de autonomie complet electrică se referă la ciclul urban. Autonomia totală de rulare reprezintă întreaga autonomie posibilă obținută prin combinarea autonomiei pe benzină cu autonomia electrică completă în regim de rulare urban. Valorile de omologare de tip sunt determinate pe baza ciclului WLTP, omologat începând cu 4.11.2022. Valorile indicate sunt prezentate în scopuri comparative. Valorile privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 și autonomia pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de rulare, viteza, dotările specifice, opțiunile, formatul anvelopelor, temperatura exterioară și confortul termic la bordul vehiculului.

Dinamica de condus

PORTRETUL PLĂCERII DE A CONDUCE

Creat pentru a oferi liniaritate, tracțiune și accelerație excelente, Tonale Plug-in Hybrid Q4 este echipat cu un sistem de tracțiune integrală Q4, care asigură o ținută de drum confortabilă și plăcută. Agilitatea optimă, confortul și dinamica uimitoare ale condusului sunt elementele care vor garanta plăcerea inconfundabilă de a conduce un Alfa Romeo.

Sisteme de asistență avansate
TEHNOLOGIE INOVATOARE DEDICATĂ CONFORTULUI

Grație tehnologiei ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) de ultimă generație, Tonale Plug-in Hybrid Q4 dispune de soluții și funcții tehnologice de vârf, oferind totodată siguranță în toate deplasările tale. Prin nivelul 2 de conducere autonomă, Tonale va permite tuturor celor de la bord să se bucure de control și confort sporite.

DIMENSIUNI

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 are un portbagaj cu o capacitate de 385 de litri.

NOTĂ LEGALĂ

Fotografiile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Culorile și detaliile prezentate pot fi indisponibile sau pot varia, atunci când vehiculul va fi disponibil, de exemplu din motive tehnice și/sau de producție și/sau comerciale. Unele imagini pot prezenta accesorii și/sau dotări care nu sunt standard și care, atunci când vehiculul va fi disponibil, vor face obiectul unei cereri specifice și al unei plăți suplimentare.

Test Drive​

Programează un test drive și descoperă experiența unică de a conduce un Alfa Romeo.

Broșură Online

Află toate informațiile de care ai nevoie despre modelul tău preferat Alfa Romeo. Descărcă broșura detaliată.

Cumpără online

Configurează-ți mașina online, indiferent unde te afli, în orice moment. Apoi, achiziționează-ți propriul model Alfa Romeo în doar câțiva pași.

Certificare Alfa Romeo

Atunci când achiziționezi un vehicul certificat, vei deține mai mult decât o mașină rulată. Vei avea un Alfa Romeo certificat.