NEW TONALE

DISTINGUISHING FEATURES

Eficiență avansată cu până la

82 km în regim complet electric

O valoare mai mare a autoturismului
datorită tehnologiei NFT

Funcții de asistență inovatoare, precum Sistemul de menținere a benzii de rulare (Lane Control) și Detectarea unghiului mort (Blind Spot Detection)

Tracțiune superioară cu
sistemul de tracțiune integrală Q4

Niveluri de echipare

GĂSIȚI-VĂ STILUL

Uneori, a face alegerea corectă durează o veșnicie. Cu Alfa Romeo, lucrurile se potrivesc perfect. Aveți nevoie doar de pasiune.

Plug-in 280 CP
TONALE
SPRINT

Exclusiv și elegant

Plug-in 280 CP
TONALE
VELOCE

Performant și eficient

OFERTE ALFA ROMEO EXCLUSIVE

Descoperiți întreaga noastră gamă de oferte pentru persoane fizice și juridice. Alegeți-o pe cea care vă răspunde nevoilor și vă permite să dați frâu liber pasiunii.


Exterior
VIITORUL ARE O NOUĂ FORMĂ

Primul Alfa Romeo Plug-in Hybrid: calitatea superioară și atenția la detalii, combinate cu un design dinamic, sunt elementele cheie pentru a reinventa semnificația sportivității în secolul al XXI-lea.

Simbolul electro-biscione imprimat serigrafic pe geamul din spate stânga, pe aceeași parte cu portul de încărcare, pus în valoare de existența geamurilor fumurii.

Farurile Full-LED Adaptive Matrix 3+3 creează o semnătură unică, fidelă celui mai autentic ADN Alfa Romeo.

Jante din aliaj Teledial de 20”, cu un design care reinterpretează într-un mod
contemporan tema „discului de telefon” de pe mașinile emblematice din anii
1960.

Poziționat în partea din stânga spate a autovehiculului, portul de încărcare inteligentă de tip 2 permite încărcarea acasă sau la o stație publică.

Lămpile spate full-LED sporesc aspectul sportiv din spate al modelului Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4.

Interior
MEDIU PREMIUM

Materialele superioare, tehnologia de ultimă generație și conectivitatea avansată accentuează plăcerea de a conduce în stil pur Alfa Romeo.

Un afișaj complet digital de 12,3”, configurabil în trei layout-uri stilistice diferite: Heritage, Evolved și Relax. Configurațiile Heritage și Evolved* au un electro-biscione care-și schimbă conturul conform stării motorului electric. 

* În imagine este prezentată configurația Evolved.

Tonale Plug-in Hybrid Q4 asigură o conexiune ușor de utilizat, intuitivă și
captivantă. Un ecran complet digital de 12,3” și un ecran tactil de 10,25”
asigură o interacțiune perfectă între om și mașină.

Tonale Plug-in Hybrid Q4 oferă un spațiu remarcabil, permițând șoferului să mențină poziția clasică sportivă Alfa Romeo în timpul condusului și garantând un confort fără egal prin intermediul scaunelor din față încălzite și ventilate din material textil Carbon sau piele.

Cele 14 difuzoare puternice ale sistemului audio premium Harman Kardon vă vor înconjura cu tonuri bogate și un sunet de o claritate excepională, creând o atmosferă sublimă. Simțiți vibrațiile listei noastre de redare „Alfa Romeo Tonale” în toate călătoriile.

Tonale Plug-in Hybrid Q4 vine cu o transmisie automată cu 6 trepte și o gamă avansată de caracteristici pentru vehicule electrice, care îmbunătățesc eficiența autovehiculului, cum ar fi funcția E-Save.

Datorită soluțiilor sale inovatoare, Tonale Plug-in Hybrid Q4 oferă o plăcere de condus de neegalat, eficiență avansată și performanțe puternice.

Disclaimer

*Connect PLUS este disponibil fără costuri suplimentare pentru primele 36 de luni începând cu data de începere a garanției. Pentru toate vehiculele noi comandate începând cu 1 mai 2023.

My Assistant va fi inclus în pachetul Connect ONE, al cărui preț este inclus în prețul vehiculului. My Remote, My Car,My Navigation și My eCharge vor deveni Connect PLUS, care are nevoie de un abonament specific pentru Clienți. My Alert și My Wi-Fi nu se vor schimba..

DISCLAIMER

Fotografiile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Culorile și detaliile prezentate ar putea să nu fie disponibile sau ar putea varia, atunci când vehiculul va fi disponibil, de exemplu din motive tehnice și/sau de producție și/sau comerciale. Unele imagini ar putea prezenta accesorii și/sau echipamente care nu sunt standard și care, atunci când vehiculul va fi disponibil, vor face obiectul unei cereri specifice și al unei plăți suplimentare.

DISCLAIMER

Consumul mixt de carburant Tonale Plug-in Hybrid Q4 (l/100 km): 1,4 - 1,1; consum mixt de energie (kWh/100 km): 18,7 - 16,8; emisii de CO2 (g/km): 33-26. Până la 82 km de autonomie complet electrică se referă la ciclul urban. Autonomia totală de rulare reprezintă întreaga autonomie posibilă obținută prin combinarea autonomiei pe benzină cu autonomia integral electrică în regim urban. Valorile de omologare de tip sunt determinate pe baza ciclului WLTP, omologat începând cu 4.11.2022. Valorile indicate sunt în scop comparativ. Valorile privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 și autonomia pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de condus, viteza, echipamentele specifice, opțiunile, formatul anvelopelor, temperatura exterioară și confortul termic la bordul vehiculului.

Dimensiuni

Tonale Plug-in Hybrid Q4 are o lungime de 4528 mm, o lățime de 2082 mm și o înălțime de 1693 mm. Portbagajul oferă o capacitate maximă de 385 de litri. Sunt disponibile jante din aliaj atât de 19”, cât și de 20”.

The Tonale Plug-in Hybrid Q4 is 4528 mm long, 2082 mm wide and 1693 mm tall. The boot offers a maximum capacity of 385 litres.

Authentic Accessories®
FACEȚI DIN FIECARE ZI O AVENTURĂ

Datorită accesoriilor originale Authentic Accessories® de la Mopar, puteți fi mereu aproape de cele mai intense pasiuni la volanul modelului Tonale Plug-in Hybrid Q4.

Bare transversale

Folosite în combinație cu șinele longitudinale de acoperiș, acestea pot susține o sarcină maximă de 60 kg.

Suport pentru biciclete

Fabricat din aluminiu rezistent, suportul pentru biciclete este ideal pentru a transporta o bicicletă în siguranță și cu ușurință.

Suport pentru schiuri

Echipat cu o încuietoare antifurt, suportul pentru schiuri este perfect pentru a vă duce mereu aproape de cele mai intense pasiuni.

Tăviță portbagaj

Un strat suplimentar de protecție vă menține portbagajul curat și organizat. Tava, realizată din material termoplastic, a fost concepută pentru a acoperi podeaua portbagajului, având o suprafață antiderapantă, reducând la minimum deplasarea și alunecarea.

DISCLAIMER

Fotografiile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Culorile și detaliile prezentate ar putea să nu fie disponibile sau ar putea varia, atunci când vehiculul va fi disponibil, de exemplu din motive tehnice și/sau de producție și/sau comerciale. Unele imagini ar putea prezenta accesorii și/sau echipamente care nu sunt standard și care, atunci când vehiculul va fi disponibil, vor face obiectul unei cereri specifice și al unei plăți suplimentare.

Servicii financiare

SOLUȚII DE CUMPĂRARE

Găsiți o varietate extinsă de servicii financiare și produse de asigurare pentru achiziționarea unui automobil Alfa Romeo.