SERVICII DE CONECTIVITATE

Bine ați venit la Alfa Connect Services, o lume uimitoare care combină soluții în materie de tehnologie, aplicații și site-uri web pentru a vă ajuta să vă gestionați și să vă controlați automobuilul dvs. Alfa Romeo, oriunde v-ați afla. Cu Android Auto™ și Apple CarPlay, vă puteți bucura de o călătorie complet conectată atunci când vă aflați la bord. Cu aplicația mobilă My Alfa Connect, puteți beneficia de o gamă largă de servicii de conectivitate și vă puteți transforma călătoriile în experiențe și mai memorabile.


Sunteți pregătit să descoperiți întregul potențial al modelului dumneavoastră Alfa Romeo?

SERVICII EV

Connect PLUS dispune de o selecție unică de sisteme de conectivitate adaptate pentru șoferii de vehicule electrice. Aceste soluții le permit utilizatorilor să gestioneze atât încărcarea publică, cât și cea privată, asigurând un acces facil la universul Free2move Charge.

SMARTPHONE

Conectați-vă smartphone-ul prin Bluetooth pentru a primi și efectua cu ușurință apeluri telefonice, pentru a auzi mesajele text primite și pentru a trimite mesaje audio, fără a vă lua mâinile de pe volan.


ANDROID AUTOTM​

Android Auto™* vă ajută să vă conectați smartphone-ul la sistemul de infotainment al automobilului dvs. Alfa Romeo, permițându-vă să atingeți un nou nivel în ceea ce privește plăcerea de a conduce.
*Se recomandă Android 12 (și versiunile ulterioare) pentru o utilizare optimă..


APPLE CARPLAY​

Cu Apple CarPlay* puteți să vă asociați iPhone-ul la sistemul de infotainment al Alfa Romeo și să intrați într-o lume a conectivității fără probleme.
*Se recomandă iOS 14 (și versiunile ulterioare) pentru o utilizare optimă.

Descărcați aplicația mobilă My Alfa Connect și începeți să descoperiți toate serviciile.

    

 

 

Declarație de exonerare a răspunderii

*Connect PLUS este disponibil fără costuri suplimentare pentru primele 36 de luni începând de la data de începere a garanției.

Pentru toate vehiculele noi comandate începând cu 1 mai 2023, My Assistant va fi inclus în pachetul Connect ONE, al cărui preț este inclus în prețul autovehiculului. My Remote, My Car, My Navigation și My eCharge vor deveni Connect PLUS, care necesită un abonament special pentru clienți. My Alert și My Wi-Fi nu se vor schimba.