SERII SPECIALE

Modul perfect de a te simți cu adevărat unic

Eleganța, îndrăzneala și aerul sportiv au făcut întotdeauna parte din ADN-ul nostru. Astăzi continuăm să creăm un sentiment mai puternic de unicitate cu seria noastră specială: caracteristici distinctive, design remarcabil și tehnologie de ultimă oră.

GIULIA ȘI STELVIO QUADRIFOGLIO SUPER SPORT

Atunci când o legendă glorioasă se împletește cu progresul tehnologic, minunile mecanice prind viață. Quadrifoglio Super Sport este noua întruchipare Alfa Romeo a sportivității italiene: un tribut adus istoriei noastre într-o ediție limitată.

ALFA ROMEO
33 STRADALE

Supercarul conceput pentru a transforma pasiunea în performanță la nivel de curse. Legătura dintre trecutul și viitorul Mărcii. Alfa Romeo 33 Stradale este povestea unui vis: o capodoperă născută pentru a fi unică.

GIULIA AND STELVIO
QUADRIFOGLIO 100° ANNIVERSARIO

Legendar, încă din 1923. Seria specială Quadrifoglio 100 Anniversario aduce un omagiu simbolului care va continua să întruchipeze personajul Alfa Romeo: performanță, sportivitate și îndrăzneală.

TRIBUTO ITALIANO

Fiecare detaliu al Alfa Romeo Tributo Italiano oglindește esența culturii italiene a mărcii, combinând performanța și stilul specifice spiritului Alfa Romeo.

Reprezintă locul de unde venim: inima Italiei.