ALFA ROMEO
JUNIOR IBRIDA

Disponibil și în varianta electrică

Caracteristici distinctive

Plăcerea de a conduce pur Alfa Romeo și încrederea pe șosea

Sportivitate eficientă și autonomie remarcabilă cu ajutorul tehnologiei hibride avansate. 

Tehnologie inovatoare și conectivitate îmbunătățită pentru confort și control. 

Spațiu generos pentru a vă găzdui toate lucrurile esențiale în portbagajul de 400 de litri. 

Punctele forte

Modelarea excelenței

Descoperiți o experiență impresionantă de conducere a unui automobil hibrid cu precizie și stil la bordul modelului Alfa Romeo Junior Ibrida, care se mândrește cu performanțe superioare și o măiestrie de neegalat. Cu interiorul său spațios și tehnologia de ultimă generație, noul automobil hibrid compact sportiv este pregătit să vă îmbunătățească viața de zi cu zi. 

 

ELEGANȚĂ ITALIANĂ ÎN MIȘCARE 

O celebrare a stilului și a inovației: o expresie rafinată a designului italian pusă în valoare de o atenție deosebită la detalii. 

 

PASIUNE PURĂ PENTRU CONDUS 

Dinamică de condus impecabilă pentru o experiență Alfa Romeo autentică bazată pe încredere și control: manevrabilitate pe șosea și performanță a șasiului de neegalat în toate condițiile de condus. 

 

PREGĂTIT PENTRU VIAȚA DE ZI CU ZI 

Bucurați-vă de un spațiu remarcabil în interiorul noii Alfa Romeo Junior Ibrida, cu o capacitate a portbagajului de peste 400 de litri. 

 

MAI MULTĂ CONECTIVITATE 

Alfa Connect Services oferă o conectivitate avansată la bord, cu un asistent vocal îmbunătățit cu ajutorul ChatGPT Generative AI pentru o interacțiune și un confort fără compromisuri. 

Alegeți automobilul dumneavoastră
Alfa Romeo Junior

Comparați versiunile noii Alfa Romeo Junior și analizați fiecare detaliu pentru a o alege pe cea care se potrivește cel mai bine pasiunii dumneavoastră. 

Choose your Alfa Romeo Junior
IBRIDA


Jante din aliaj de 17”
Iluminat Full LED
Climatizare automată
Digital 10+10 Alfa Connect

Starting from
IBRIDA
SPECIALE


Jante din aliaj de 18”
Caroserie mată și detalii Arese Red
Interioare Spiga cu scaune acționate electric
Conducere autonomă de nivel 2 și navigație

OFERTE EXCLUSIVE ALFA ROMEO

Descoperiți întreaga noastră gamă de oferte. Alegeți-o pe cea care vă satisface nevoile și vă pregătește să vă dezlănțuiți pasiunea.

Hybrid

EFICIENȚA ÎNTÂLNEȘTE SPORTIVITATEA

Experimentați senzația urbană grație sistemului hibrid avansat al modelului Alfa Romeo Junior Ibrida, care oferă o putere totală de 136 CP. Agilitatea și designul său ușor asigură pasiunea de a conduce o Alfa Romeo, totul în timp ce optimizează eficiența și regenerarea energiei.

Declarație de exonerare a răspunderii

Consumul de carburant al modelului Alfa Romeo Junior Ibrida Speciale (l/100km): 5,2; emisii de CO2 emisii (g/km): 117. Valori preliminare măsurate în conformitate cu ciclul WLTP și supuse confirmării în timpul procesului de omologare. Valorile indicate sunt doar în scop de comparație.

Valorile privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diverși factori, cum ar fi opțiunile, temperatura, stilul de condus, viteza, greutatea vehiculului, echipamentele specifice (aer condiționat, sistem de încălzire, radio, navigație, lumini etc.), pneurile, condițiile de drum, vremea etc.
Imaginile au doar scop ilustrativ. Unele caracteristici pot fi opționale cu un cost suplimentar sau temporar indisponibile.

Dimensiuni

Dimensiunile modelului Alfa Romeo Junior Ibrida sunt concepute pentru a reprezenta mașina compactă sportivă perfectă, cu o lungime de 4173 mm și o înălțime de 1535 mm. Portbagajul găzduiește un volum de încărcare spațios de până la 415 litri, oferind spațiu de depozitare amplu pentru bagaje și obiecte personale, ceea ce îl desemnează drept o alegere versatilă și practică atât pentru naveta în oraș, cât și pentru călătorii. În plus, este disponibil cu jante din aliaj de 17” și 18”.

Disclaimer

Fotografiile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Unele imagini ar putea prezenta accesorii și/sau echipamente care nu sunt standard și care, atunci când vehiculul va fi disponibil, vor face obiectul unei cereri specifice și al unei plăți suplimentare.

Servicii financiare

Soluții de cumpărare

Găsiți o varietate extinsă de servicii financiare și produse de asigurare pentru achiziționarea unui automobil Alfa Romeo.