ALFA ROMEO GIULIA QUADRIFOGLIO SUPER SPORT

 

 

Caracteristici distinctive

Ediție limitată:
doar 275 de bucăți

Sigla neagră Quadrifoglio
și detalii interioare roșii

Manevrabilitate și dinamică
la condus excelente

Motor V6 de 2,9 l
care oferă 520 CP

Puncte forte cheie

O LEGENDĂ ÎNTR-UN NUME

Alfa Romeo 6C 1500, cunoscut sub numele de „Super Sport”, a dominat cea de-a doua ediție a cursei 1000 Miglia din 1928, marcând prima victorie a mărcii în competiție. Astăzi, trifoiul cu patru foi Alfa Romeo plutește pe un fundal negru, readucând la viață exact acest nume. Limitat la doar 275 de bucăți, superbul autovehicul Giulia Quadrifoglio Super Sport este aici.

 

Frumusețea poartă negru

Pentru prima dată în istoria Alfa Romeo, bine-cunoscutul trifoi cu patru foi este amplasat pe un fundal întunecat: o declarație de forță și exclusivitate fără precedent.

 

Un ADN sportiv

Performanța întâlnește entuziasmul de a conduce la volanul Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Super Sport, pregătind terenul pentru o experiență de curse unică.

 

Sunetul puterii

O adevărată încântare pentru urechile dvs. Sistemul de evacuare premium Akrapovic cu ornamente pentru țeava de eșapament cu ieșiri duble al modelului Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Super Sport poate face ca fiecare călătorie să fie de neuitat.

 

Întotdeauna conectat

Serviciile Alfa Connect vă oferă o varietate extinsă de soluții de ultimă generație concepute pentru o conectivitate perfectă și cea mai bună interacțiune om-mașină.

Disclaimer

Consumul de combustibil al autovehiculului Giulia Quadrifoglio Super Sport (l/100 km): 10,1; emisii de CO₂ (g/km): 229 - 228. Valori de omologare de tip determinate pe baza ciclului combinat WLTP, omologate la data de 14.06.2023. Valorile indicate sunt oferite în scopuri comparative.

Disclaimer

Fotografiile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Unele imagini pot prezenta accesorii și/sau echipamente care nu sunt standard și care, atunci când autovehiculul va fi disponibil, vor face obiectul solicitării specifice și al plății suplimentare.

Servicii financiare

Soluții de cumpărare

Găsiți o varietate extinsă de servicii financiare și produse de asigurare pentru achiziționarea unui automobil Alfa Romeo.