ALFA ROMEO JUNIOR ELETTRICA

ÎNDRĂZNEȘTE SĂ FII ELECTRIC

DECLARAȚIE DE EXONERARE A RĂSPUNDERII


Consumul combinat de energie al modelului Alfa Romeo Junior (kWh/100 km): 15,0 - 15,5; emisii de CO2 (g/km): 0. Autonomie electrică (km): 410 - 398 în conformitate cu directiva UE 1999/94. Valori determinate pe baza testelor oficiale în curs de desfășurare prevăzute de procedura de omologare și măsurate conform ciclului WLTP. Valori preliminare supuse confirmării în timpul procesului de omologare. Valorile indicate sunt doar în scop de comparație.

Valorile privind consumul de energie și emisiile de CO2 pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diverși factori, cum ar fi opțiunile, temperatura, stilul de conducere, viteza, greutatea vehiculului, echipamentele specifice (aer condiționat, sistem de încălzire, radio, navigație, lumini etc.), pneurile, condițiile de drum, vremea etc.
Imaginile au doar scop ilustrativ. Unele caracteristici pot fi opționale cu un cost suplimentar sau temporar indisponibile.

Alfa Romeo Junior Elettrica Veloce nu este încă disponibil pe piață. Va fi posibil să primiți informații și să comandați mașina începând cu luna iunie 2024.

Disponibil și în versiunea Hybrid

Caracteristici distinctive

Plăcerea pură de a conduce o Alfa Romeo și încrederea pe șosea.

Mai mult de 500 km în oraș. Mai puțin de 30 de minute pentru reîncărcare până la 80%.

Interioare sportive și atrăgătoare, construite în jurul șoferului pentru o experiență captivantă.

Spațiu remarcabil pentru orice tip de călătorie, cu un portbagaj de 400 de litri

Punctele forte cheie

Modelarea excelenței

Alfa Romeo Junior Elettrica vă îmbunătățește experiența de condus printr-o dinamică de conducere superioară, agilitate și sprinteneală pe șosea. Cu performanțele sale uimitoare și tehnologia sa de ultimă generație, acest nou automobil compact sportiv este pregătit să vă îmbunătățească viața de zi cu zi.

 

Stilat ca și orașul său natal

Îmbinarea perfectă între stil și inovație: o desăvârșită punere în valoare a designului italian și o atenție deosebită acordată detaliilor.

 

Pasiune pură pentru condus 

Dinamică de condus excepțională pentru o experiență Alfa Romeo autentică bazată pe încredere și control: un nivel ridicat de manevrabilitate pe șosea și performanță a șasiului de neegalat în toate condițiile de condus.

 

Control excepțional

Alfa Romeo Junior Elettrica atinge nivelul 2 de conducere autonomă cu ajutorul unor sisteme care sporesc controlul și plăcerea șoferului prin monitorizarea activă a împrejurimilor mașinii compacte.

 

Conectivitate de top

Alfa Connect Services pune la dispoziție o conectivitate avansată la bord, cu un asistent vocal actualizat, îmbunătățit cu ajutorul  ChatGPT Generative AI și sisteme special adaptate pentru a susține experiența de conducere a mașinilor electrice.

Alegeți automobilul dumneavoastră
Alfa Romeo Junior

Comparați versiunile noii Alfa Romeo Junior și analizați fiecare detaliu pentru a alege versiunea care se potrivește cel mai bine pasiunii dumneavoastră.

Choose your Alfa Romeo Junior
Elettrica


Jante din aliaj de 18”
Iluminat Full LED
Climatizare automată
Digital 10+10 Alfa Connect

Starting from
Elettrica
Speciale


Jante din aliaj de 18”
Caroserie mată și detalii Arese Red
Interioare Spiga cu scaune acționate electric
Conducere autonomă de nivel 2 și navigație

Elettrica 280 CP
Veloce


Jante din aliaj de 20”
Suspensie sportivă & TorSen LSD
Caroserie mată & detalii Arese Red
Interioare Spiga cu scaune acționate electric

OFERTE EXCLUSIVE ALFA ROMEO

Descoperiți întreaga noastră gamă de oferte. Alegeți-o pe cea care vă satisface nevoile și vă pregătește să vă dezlănțuiți pasiunea.

Echipați-vă Junior
cu pachetul perfect

Tehnologic, sportiv, elegant. Alegerea pachetului ideal pentru Junior Elettrica conturează modul în care porniți la drum prin stilul și identitatea dumneavoastră personală.

 

Pachet Techno

Îmbunătățiți experiența de condus cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație pentru a spori conectivitatea și confortul la drum. Cu dotări inovatoare, acest pachet este poarta de acces către o experiență de condus electric mai conectată.

 

Pachet Premium

Proiectat cu meticulozitate pentru cei care apreciază eleganța și rafinamentul îndrăzneț, pachetul Premium oferă o notă rafinată de stil și ambianță, concepută pentru a eleva fiecare moment la volanul mașinii dumneavoastră compacte sportive.

 

Pachet Sport

Dezlănțuiți-vă spiritul sportiv cu pachetul Sport, conceput pentru șoferii care își doresc  precizie și estetică la volan: o adevărată experiență de condus Alfa Romeo cu dotări care vă amplifică pasiunea pentru performanță și stil.

Motor Electric

Două suflete electrice îndrăznețe

Pătrunzând pe tărâmul electric, Alfa Romeo Junior Elettrica se remarcă prin două versiuni electrizante, de la 156 CP la 240 CP: fiecare dintre acestea este concepută pentru un stil de condus specific, unificat de esența ADN-ului sportiv Alfa Romeo.

DECLARAȚIE DE EXONERARE A RĂSPUNDERII

 

1. Combined energy consumption of the Alfa Romeo Junior (kWh/100km): 15.0 - 15.5; CO2 emissions (g/km): 0. Electric range (km): 410 - 398 according to EU directive 1999/94. Values determined based on ongoing official tests prescribed by the approval procedure and measured according to the WLTP cycle. Preliminary values subject to confirmation during the approval process. The values indicated are for comparison purposes only.
Energy consumption and CO2 emissions figures may vary depending on actual usage conditions and various factors, such as options, temperature, driving style, speed, vehicle weight, specific equipment (air conditioning, heating system, radio, navigation, lights, etc.), tires, road conditions, weather, etc.
3 . Images are for illustrative purposes only. Some features may be optional with an additional cost or temporarily unavailable.
4. The Veloce version vehicle is not yet on the market. It will be possible to receive information and order the car from June 2024 onwards.

 

Avantajele alegerii electrice

Stimulente și avantaje fiscale

Stimulente și beneficii din partea statului, cum ar fi scutirea de taxa pe autovehicul.

Accesul în zonele cu trafic restricționat

Libertatea de a conduce mai ușor prin oraș.

Disponibilitatea parcărilor în tot orașul

Opțiuni de parcare convenabile în oraș, cu stații de încărcare și tarife reduse.

Rețea de încărcare în continuă dezvoltare

Reîncărcare la domiciliu sau la stații publice de încărcare cu peste 640 000 de puncte de încărcare publice.

O liniște sufletească
electrizantă

La bordul modelului Alfa Romeo Junior Elettrica, inovația întâlnește pasiunea, revoluționând călătoria dvs. electrică. Serviciile de conectivitate Alfa Romeo și conectivitatea la bord oferă o suităde funcții adaptate pentru șoferii de vehicule electrice, asigurând un confort optim și liniște sufletească pe tot parcursul călătoriilor acestora.

 

Charging Station Finder  

Charging Station Finder (Găsire stație de încărcare) vă permite să localizați stațiile de încărcare publice și să vizualizați detalii specifice, cum ar fi disponibilitatea, conectorii electrici, prețurile, nivelurile de putere și adresele.

 

Cu încărcarea la purtător

Accesați vasta rețea Free2Charge cu ajutorul cardului RFID furnizat împreună cu Alfa Romeo Junior Elettrica. Acest card permite accesul la 99,9% din cele 640.000 de puncte de încărcare publice din întreaga Europă. 

 

EV Routing

Furnizat de TomTom, EV Routing planifică călătoriile în afara razei de autonomie, adăugând automat stațiile de încărcare necesare, incluzând timpul de încărcare și datele despre trafic pentru a obține cel mai bun traseu per ansamblu. 

 

eROUTES by Free2move Charge

Cu noua aplicație eRoutes, puteți accesa stațiile de încărcare electrică adaptate la nevoile dvs. de autonomie, puteți fi informat cu privire la trafic și vreme, și puteți proiecta cu ușurință ecranul smartphone-ului dvs. pe afișajul vehiculului electric pentru o navigare fără probleme. Disponibil în curând. 

Porniți la drum
cu automobilul complet încărcat

Fie că vă aflați acasă sau în deplasare, sunteți echipat cu confortul și eficiența necesare pentru a vă încărca Alfa Romeo Junior Elettrica.

 

Încărcare la domiciliu

La încărcarea cu curent alternativ (11 kW), Alfa Romeo Junior Elettrica atinge o încărcare completă de la 0 la 100% în 5 ore și 45 de minute cu ajutorul cablului Mod 3, disponibil în mod standard.

 

Încărcare la stații publice 

Utilizând încărcarea rapidă cu curent continuu de până la 100 kW, Alfa Romeo Junior Elettrica are nevoie de numai 27 de minute pentru a se reîncărca de la 20% la 80%.

Promo

Gata de condus.
Oriunde, oricând.

O ocazie de neratat de a debloca întregul potențial al mașinii dvs. compacte electrice. Descoperiți avantajele alegerii noii Alfa Romeo Junior Elettrica.

 

Acasă

easyWallbox este inclus ca dotare standard pentru Junior Elettrica Speciale.

 

Încărcare la stații publice

Card RFID inclus pentru a accesa 99,9% din cele 640.000 de puncte de încărcare publice din Europa.

 

Automobil

EV Routing cu navigație încorporată vă oferă libertatea de a vă bucura de mașina dumneavoastră electrică compactă și sportivă fără griji.

Dimensiuni

Dimensiunile modelului Alfa Romeo Junior Elettrica sunt concepute pentru a concretiza mașina compactă sportivă perfectă, cu o lungime de 4173 mm și o înălțime de 1535 mm (1505 mm pentru versiunea Veloce). Portbagajul găzduiește un volum de încărcare spațios de până la 400 litri, oferind spațiu de depozitare amplu pentru bagaje și obiecte personale, ceea ce îl desemnează drept o alegere versatilă și practică atât pentru naveta în oraș, cât și pentru călătorii. În plus, este disponibil cu jante din aliaj de 18” și 20”.

DECLARAȚIE DE EXONERARE A RĂSPUNDERII

Fotografiile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Unele imagini ar putea prezenta accesorii și/sau echipamente care nu sunt standard și care, atunci când vehiculul va fi disponibil, vor face obiectul unei cereri specifice și al unei plăți suplimentare.

Servicii financiare

Soluții de cumpărare

Găsiți o varietate extinsă de servicii financiare și produse de asigurare pentru achiziționarea unui automobil Alfa Romeo.