ALFA ROMEO STELVIO QUADRIFOGLIO SUPER SPORT

Caracteristici distinctive

Ediție limitată:
doar 175 de bucăți

Sigla neagră Quadrifoglio
și detalii interioare roșii

Tehnologie:
tracțiune integrală Q4

Motor V6 de 2,9 l
care oferă 520 CP

Puncte forte cheie

LEGENDA SE ÎNTOARCE

Odată cu triumful său în cea de-a doua ediție a cursei 1000 Miglia în 1928, legendarul 6C 1500 Super Sport a devenit primul Alfa Romeo care a câștigat această competiție renumită. Ziua de astăzi marchează întoarcerea unei legende sub forma unui SUV performant, cu o nouă siglă de culoare neagră. Puternicul Stelvio Quadrifoglio Super Sport este aici, în doar 175 de unități.

 

PUTERNIC, ELEGANT, NEGRU

Pentru prima dată în istoria Alfa Romeo, bine-cunoscutul trifoi cu patru foi este amplasat pe un fundal întunecat: o declarație de forță și exclusivitate fără precedent.

 

AER SPORTIV INCONFUNDABIL

Nimic nu se compară cu senzația de a fi la volanul unui Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Super Sport. Alura sportivă italiană, în cea mai pură reprezentare a sa.

 

TRACȚIUNE INTEGRALĂ Q4

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Super Sport oferă tehnologia de tracțiune integrală Q4 pentru a vă asigura că puteți pleca la drum cu încredere și liniște.

 

SUNETUL PUTERII

O adevărată încântare pentru urechile dvs. Sistemul de evacuare premium Akrapovic cu ornamente pentru țeava de eșapament cu ieșiri duble al modelului Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Super Sport poate face fiecare călătorie de neuitat.

Disclaimer

Consumul de combustibil al autovehiculului Stelvio Quadrifoglio Super Sport (l/100 km): 11,8; emisii de CO₂ (g/km): 267. Valori de omologare de tip determinate pe baza ciclului combinat WLTP, omologate la data de 14.06.2023. Valorile indicate sunt oferite în scopuri comparative.

Disclaimer

Fotografiile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Unele imagini pot prezenta accesorii și/sau echipamente care nu sunt standard și care, atunci când autovehiculul va fi disponibil, vor face obiectul solicitării specifice și al plății suplimentare.

Servicii financiare

Soluții de cumpărare

Găsiți o varietate extinsă de servicii financiare și produse de asigurare pentru achiziționarea unui automobil Alfa Romeo.