5 ani in limita a 150.000 km

GARANȚIA ALFA ROMEO

Autovehiculul tău Alfa Romeo a fost conceput şi construit cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, pentru a îți oferi pe termen lung fiabilitate şi siguranţă. Perioada de garanție pentru modelul tău Alfa Romeo începe de la data înscrisă în carnetul de garanție și poate dura până la 5 ani în limita a 150.000 km.

 

Serviciul de garanţie este acordat de către producător prin intermediul importatorului și acopera reparaţiile neașteptate, ce apar ca urmare a unor defectiuni mecanice, electrice sau electronice cauzate de erori de asamblare sau fabricaţie a modelului tău.

 

Această garanţie constă în obligaţia producătorului de a schimba sau de a recondiţiona, prin reparaţie piesele ce prezintă defecte de fabricaţie sau de material, cu piese de schimb originale Alfa Romeo. Reclamarea oricăror defecte se va face obligatoriu unui concesionar autorizat Alfa Romeo, acesta fiind singurul abilitat de către producător în ceea ce priveşte acordarea garanţiei.

Unitățile reparatoare autorizate Alfa Romeo sunt dotate şi instruite pentru a întreprinde in mod gratuit pentru dumneavoastră următoarele lucrări de reparaţie, în mod profesionist, conform normelor de garanţie ale producătorului:

  • repararea sau schimbarea piesei avariate;
  • manopera aferentă înlocuirii sau reparării piesei respective;
  • punerea la dispoziţie a materialelor consumabile necesare realizării reparaţiilor în garanţie.

Garanția oferită de producător

Garanția producătorului pentru modelele Alfa Romeo este de 2 ani fără limită de kilometrii, in termenii carnetului de garantie.

În prezent, autovehiculele Alfa Romeo, achiziționate în România, beneficiază de un plus de 3 ani, în limita a 150.000 km, însumând în total o garanție de 5 ani în limita a 150.000 km garanție.

* cu excepția modelului Alfa Romeo 4C.

 

Garanția Alfa Romeo pentru defectele de vopsire

Pentru defectele de vopsire la părţile exterioare ale caroseriei se oferă o garanţie de 2 ani, prin concesionarii autorizați Alfa Romeo, începând cu data de început a garanției din carnetul de garanţie. Garanţia constă în revopsirea parţială sau totală a autovehicului astfel încât să se elimine anomalia constatată dupa condiţiile standard ale Constructorului.

 

Garanția anticoroziune Alfa Romeo

Elementele structurale ale caroseriei autovehiculelor marca Alfa Romeo sunt garantate împotriva perforărilor produse de rugină, atunci când aceasta se fac din interior spre exterior.

Garanţia împotriva corodării din interior către exterior acoperă reparațiile și/sau înlocuirea oricărui element original, element structural al caroseriei ce este deteriorat de rugină perforantă şi este valabilă pe o perioadă de 7 ani, începând cu data de început a garanției din carnetul de garanţie.