PASIUNEA ELECTRICĂ

Sportivitatea nobilă italiană are o nouă energie.

O NOUĂ ERĂ ELECTRIFICANTĂ

Sportivitate italiană și plăcerea pură de a conduce. ADN-ul unic al mărcii Alfa Romeo a devenit principalul punct de pornire pentru un nou mod de interpretare a electrificării, marcând un moment fără precedent în istoria mărcii.

Așa s-a născut noua Junior Electric.

FĂRĂ GRIJI

Peste 600.000 de puncte de încărcare publice în Europa și o gamă largă de soluții inteligente care vă permit să gestionați încărcarea automobilului dumneavoastră electric cu ajutorul smartphone-ului sau al ceasului inteligent.

SUFLETUL URBAN

Noua Junior Electric permite accesul facil în zonele cu emisii reduse și simplifică căutarea de locuri de parcare disponibile, făcând ca deplasările dvs. prin oraș să fie aproape silențioase și total lipsite de stres.

BENEFICII

Beneficii fiscale, stimulente guvernamentale și costuri de exploatare reduse. Alegerea unei mașini electrice Alfa Romeo înseamnă să optezi pentru avantaje semnificative din punct de vedere financiar.

PERFORMANȚĂ

Emoții pure în deplasările zilnice cu mașina. Noul Alfa Romeo Junior Electric asigură o dinamică de condus excelentă și performanțe extraordinare. Pe scurt: sportivitate de nivel superior.

ALFA ROMEO JUNIOR ELECTRIC

Cu o autonomie mixtă WLTP de până la TBC km și o autonomie în oraș de până la TBC km, noua Alfa Romeo Junior Electric oferă o viteză maximă de peste 200 km/h (versiunea Veloce). Utilizând încărcarea rapidă cu curent continuu, acest automobil electric compact poate fi reîncărcat de la 20% la 80% în doar 27 de minute, la o putere maximă de 100 kW.

 

Aflați mai multe despre gama de servicii concepute pentru a vă duce călătoriile la un nivel superior.

Modalități de încărcare a automobilului

ÎNCĂRCARE LA DOMICILIU

Sursele de alimentare de uz casnic sunt utile pentru cei care doresc să încarce
bateria vehiculului lor electric în timpul nopții. Încărcarea la domiciliu înseamnă că mașina dvs. va fi gata de drum în dimineața următoare.

Energia furnizată de fiecare dispozitiv variază în funcție de capacitatea de încărcare a modelului.

 

Priză standard

Vă puteți încărca vehiculul electric la domiciliu utilizând priza electrică de curent alternativ și un cablu de Mod 2 - disponibil ca accesoriu și capabil
să încarce bateria până la 2,3 kW la o viteză standard. Cu această soluție,
puteți obține o autonomie de până la 200 km într-o singură noapte (aproximativ 12 ore).

 Cablu Mod 3

Disponibil ca dotare standard pentru noul Junior Elettrica, cablul Mod 3 necesită instalarea unui wall box pentru utilizarea la domiciliu. În funcție de
versiunea automobilului și de tipul de wall box, acesta vă permite să vă
încărcați autovehiculul de la 0% la 100% în 5 ore și 45 de minute (11 kW).

INSTALARE WALL BOX

Free2move eSolutions oferă un serviciu profesionist de instalare, în conformitate cu criteriile de eligibilitate prevăzute de autorități. Instalarea easyWallbox sau eProWallbox se poate realiza în patru pași.

    
Modalități de încărcare a automobilului

ÎNCĂRCARE LA STAȚII PUBLICE

Utilizarea stațiilor de încărcare publice devine din ce în ce mai accesibilă, deoarece rețeaua stațiilor de încărcare se extinde constant.

MY ALFA CONNECT

Cu ajutorul aplicației My Alfa Connect, obțineți acces la toate serviciile de conectivitate ale modelului dvs. Alfa Romeo. Vă puteți planifica următoarea călătorie ținând cont de autonomia accesibilă în jurul locației dvs. și puteți găsi cea mai apropiată stație de încărcare. Puteți accesa cu ușurință aplicația eSolutions Charging și, de asemenea, puteți gestiona de la distanță wall box-ul dvs. de acasă.

 

      

Disclaimer

"Combined energy consumption of the Alfa Romeo Junior (kWh/100km): 15.0 - 15.5; CO2 emissions (g/km): 0. Electric range (km): 410 - 398 according to EU directive 1999/94. Values determined based on ongoing official tests prescribed by the approval procedure and measured according to the WLTP cycle. Preliminary values subject to confirmation during the approval process. The values indicated are for comparison purposes only.​
Energy consumption and CO2 emissions figures may vary depending on actual usage conditions and various factors, such as options, temperature, driving style, speed, vehicle weight, specific equipment (air conditioning, heating system, radio, navigation, lights, etc.), tires, road conditions, weather, etc.​
Images are for illustrative purposes only. Some features may be optional with an additional cost or temporarily unavailable.​
Alfa Romeo Junior Elettrica Veloce is not yet on the market. It will be possible to receive information and order the car from June 2024 onwards.​