ISTORIA NOASTRĂ

Descoperă istoria remarcabilă și plină de curaj a mărcii.
O istorie care se reflectă în fiecare vehicul în sine.

MITUL ALFA ROMEO

În data de 24 iunie, 1910, la Milano este fondată o nouă companie, cu numele A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili). Câțiva ani mai târziu, antreprenorul napoletan Nicola Romeo preia compania și îi schimbă numele în Alfa Romeo. 


De la 24 HP, primul model construit, la emblema verde Quadrifoglio. De la personajele mitice Tazio Nuvolari și Enzo Ferrari, la legenda lui Nino Farina și Juan Manuel Fangio. De la victoria în primul Campionat Mondial de Curse cu P2, la cucerirea primului campionat de Formula 1 cu Alfetta 158. De la Giulietta la Spider, de la dinastia Giulia, la proiectul Tipo 33. Redescoperiți în secțiunea Heritage realizările, mașinile și oamenii care au contribuit la mitul Alfa Romeo.

SERVICIILE HERITAGE

Heritage oferă o gamă de servicii special adaptate pentru cunoscătorii, proprietarii și colecționarii de modele clasice Alfa Romeo.

Obții datele de producție ale unui model clasic Alfa Romeo, solicitând Certificatul de origine al acestuia. Solicită echipei de experți Heritage să certifice originalitatea modelului tău Alfa Romeo de epocă, prin Certificarea de Autenticitate, sau să reînnoiască aura atemporală a mașinii tale, prin programele de reparații și restaurare.

PROIECTUL RELOADED BY CREATORS

Heritage oferă spre vânzare o selecție de modele Alfa Romeo care au făcut istorie, recuperându-le, restaurându-le și certificându-le, cu ajutorul echipei sale de experți tehnici.

Devino proprietarul unui Alfa Romeo de epocă la care ai visat mereu, achiziționându-l de la compania-mamă. Descoperă mașinile disponibile, în vitrina proiectului Reloaded by Creators.

MAI MULTE INFORMAȚII

Galeria legendelor

Cele mai bune Alfa Romeo din toate timpurile, într-o galerie web exclusivă.

Muzeul istoric Alfa Romeo

Casa istorică Alfa Romeo: o experiență unică pentru cunoscătorii de autoturisme autentice.

Heritage

Descoperă gama completă de servicii dedicate mașinilor clasice Alfa Romeo.

Istoria Alfa Romeo

Descoperă mai bine de o sută de ani de istorie plină de curaj.