ALFA ROMEO TONALE

Începutul unei noi ere Alfa Romeo.

alfa romeo tonale

NEW TONALE

CARACTERISTICI DISTINCTIVE

Experiență software
îmbunătățită

Electrificare
de ultimă generație

Tehnologie
inovativă pentru
control & confort

Experiența condusului
autentic

Exterior
FRUMUSEȚE FUNCȚIONALĂ
Alfa romeo gallery exterior 1

Un design care combină caracteristicile stilistice Alfa Romeo, reinterpretate în numele modernității și funcționalității, cu caracteristicile designului Italian.

Alfa romeo gallery exterior 2

Un scut plutitor distinctiv "Scudetto”, în forma literei V, care acționează ca un punct central al grilei frontale Alfa Romeo Tonale.

Alfa romeo gallery exterior

Farurile adaptive Matrix 3+3 full LED creează o semnătură unică, demnă de cel mai pur ADN Alfa Romeo.

Alfa romeo gallery exterior 3

Jante din aliaj "Teledial"de 20 inchi cu etriere de frână roșii: un design care reinterpretează într-un mod contemporan tema „telefoanelor cu disc" de pe mașinile iconice din anii 1960.

Alfa romeo gallery exterior 4

Stopurile formează o curbă sinusoidală care înfășoară complet partea din spate a mașinii, transformând-o într-o semnătură de cu adevărat unică și distinctivă în ceea ce privește iluminarea.

Interior
ȘOFERUL ÎN CENTRU
Alfa romeo gallery interior 1

Proiectat și fabricat pentru a te pune în centrul atenției în orice moment. Materialele și finisajele de prestigiu, împreună cu iluminarea neașteptată din spate a tabloului de bord, creează instantaneu atmosfera Alfa Romeo.

Alfa romeo gallery interior 2

Mediul sportiv și de înaltă tehnologie este conceput pentru a fi concentrat și orientat către șofer. Panoul de bord „binoclu", numit "Cannocchiale" având cu ecran complet digital de 12,3 inchi și unul tactil de 10,25 inchi pentru o experiență de condus captivantă, fără distrageri, în care pasiunea și controlul coexistă.​

Alfa romeo gallery interior 3

Scaunele față din Alcantara sau din piele încălzite și ventilate sunt proiectate pentru un confort constant și pentru a amplifica sensul plăcerii de a conduce.

Alfa romeo gallery interior 4

Luminile LED plasate impecabil creează atmosfera perfectă pentru fiecare călătorie.​

Interioare
​Colourise your Tonale
CLAUZĂ DE EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Imaginile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Culorile și detaliile afișate ar putea să nu fie disponibile sau ar putea varia, atunci când vehiculul va fi disponibil, de exemplu din motive tehnice și/sau de producție și/sau comerciale. Unele imagini ar putea arăta accesorii și / sau echipamente care nu sunt standard și care, atunci când vehiculul va fi disponibil, vor fi supuse unei cereri specifice și unei plăți suplimentare.

gallery software
TEHNOLOGIE

TEHNOLOGIE CARE BATE RECORDURILE

Datorită arhitecturii software de ultimă generație, Tonale oferă un set complet de inovații tehnologice.Este prima mașină care a adoptat vreodată o certificare NFT blockchain, se mândrește cu serviciile de voce Amazon Alexa *, îți permite să profiți de serviciile exclusive Amazon și multe altele. Un ecosistem de servicii digitale integrate, pentru a asigura cea mai bună experiență la bord și în afara sa.

*Amazon, Alexa și toate logo-urile conexe sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau afiliații săi. ​

Servicii Alfa Connect
MEREU CONECTAT

Serviciile Alfa Connect oferă cea mai conectată experiență pentru a gestiona cu ușurință noul tău model Tonale, oriunde te-ai afla.
Cu aplicația mobilă  My Alfa Connect vei avea noul model Tonale în palma ta.

În plus, datorită aplicației mobile My Alfa Connect, poți accesa ofertele partenerilor și beneficiile de asigurare legate de datele telematice ale vehiculului tău.

Descărcă aplicația Alfa Connect acum și începe să descoperi toate serviciile.

    

 

engine 1
Sistem de Propulsie

REINVENTAREA SPORTIVITĂȚII
PENTRU SECOLUL 21

Noul model Tonale marchează intrarea Alfa Romeo în lumea electrificării, cu soluții specifice create pentru intensificare ADN-ului său.

Clauză de Exonerare de Răspundere

Consum de combustibil Alfa Romeo Tonale Hybrid MHEV (l / 100 km): 6,3 -5,6; emisii de CO₂ (g / km): 144 -127. Valorile omologării de tip determinate pe baza ciclului combinat WLTP, actualizate la 30.04.2022 . Valorile indicate sunt în scopuri comparative.

Dinamica de drum
ARTA DE A STĂPÂNI ȘOSEAUA
driving dynamics
SISTEM ASISTENȚĂ LA CONDUCERE
TEHNOLOGIE INOVATOARE PENTRU CONTROL DE TOP
safety

Tonale face un pas înainte în privința creșterii sinergiei dintre om și mașină, pentru o experiență de conducere mai viscerală cu cele mai recente Sisteme Avansate de Asistență a Șoferului (ADAS). Prin atingerea Nivelului 2 de conducere asistată, toți cei aflați la bord pot aprecia controlul și confortul suplimentare.

Dimensiuni

CLAUZĂ DE EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Imaginile sunt orientative și au doar scop ilustrativ. Culorile și detaliile afișate ar putea să nu fie disponibile sau ar putea varia, atunci când vehiculul va fi disponibil, de exemplu din motive tehnice și/sau de producție și/sau comerciale. Unele imagini ar putea arăta accesorii și / sau echipamente care nu sunt standard și care, atunci când vehiculul va fi disponibil, vor fi supuse unei cereri specifice și unei plăți suplimentare.