NOUL ALFA ROMEO
TRIBUTO ITALIANO

Sărbătorim Italia în fiecare detaliu

Trims

FIND YOUR STYLE

1
GIULIA
TRIBUTO
ITALIANO
STELVIO
TRIBUTO
ITALIANO
TONALE
TRIBUTO
ITALIANO

STILUL ITALIAN REIMAGINAT

Seria Alfa Romeo Tributo Italiano este însăși definiția stilului și designului italian modern. Fiecare detaliu scoate în evidență eleganța dinamică, oferind o reflectare vibrantă a pasiunii Italiei.

STELVIO TRIBUTO ITALIANO

Simțiți o nouă emoție la volan cu Stelvio Tributo Italiano. Această ediție
specială reprezintă emoția și precizia ce caracterizează ADN-ul Alfa Romeo.
Datorită manevrabilității sale receptive și performanțelor excepționale, oferă
o experiență de condus captivantă pentru cei pasionați cu adevărat.

Contrastul negru al plafonului seriei speciale Stelvio Tributo Italiano este elementul care leagă designul atemporal de rafinamentul modern.

Ediția specială Stelvio Tributo Italiano include capace de oglinzi cu steagul italian în miniatură. Acest detaliu subliniază legătura dintre Alfa Romeo și stilul și identitatea italiană contemporană.

Jantele din aliaj de 21” cu etriere roșii accentuează eleganța sportivă emanată de Stelvio Tributo Italiano. 

Tetiera din piele a modelului Stelvio este îmbogățită cu o siglă, un mic steag italian și cu textul „Tributo Italiano” brodate. 

Cusăturile roșii de pe planșa de bord și de pe panoul portierelor dau un accent unic interiorului modelului Stelvio Tributo Italiano.

Sistemul de suspensie activă al Stelvio Tributo Italiano îmbunătățește manevrabilitatea pe șosea, asigurând o conducere agilă, receptivă și lină, indiferent de teren.

GIULIA TRIBUTO ITALIANO

Această ediție specială de Alfa Romeo reflectă stilul și personalitatea italiană cu liniile elegante, inspirate din modelele sport.

Giulia Tributo Italiano are un plafon complet negru, care contrastează cu caroseria automobilului.

Giulia Tributo Italiano are capace de oglinzi cu un steag italian în miniatură amplasat pe acestea, un mic detaliu, dar distinct, care accentuează identitatea italiană a automobilului.

Jantele de culoare închisă, de 19”, exclusiv pentru seria specială, cu etriere roșii pun în valoare seria specială Giulia Tributo Italiano de la Alfa Romeo, scoțând în evidență combinația sa de sportivitate și stil îndrăzneț.

Giulia Tributo Italiano vine cu scaune sport din piele, cu fețele centrale perforate care dezvăluie o nuanță subtilă de roșu, un detaliu unic ce subliniază caracterul distinctiv și stilul italian al automobilului.

Tetierele din față ale modelului Giulia  prezintă o emblemă, steagul italian
și textul „Tributo Italiano” cu broderie bogată, adăugând un plus de eleganță și identitate interiorului.

Cusăturile roșii de pe planșa de bord și de pe panoul portierelor dau un accent subtil, dar distinct interiorului modelului Giulia Tributo Italiano. 

Sistemul de suspensie activă al modelului Giulia Tributo Italiano îmbunătățește manevrabilitatea pe șosea, asigurând o conducere care nu este doar dinamică și receptivă, ci și confortabilă.

TONALE TRIBUTO ITALIANO

Îmbrățișând pasiunea Alfa Romeo pentru condus, Tonale Tributo Italiano este creat pentru cei care adoră momentele petrecute la volan. Stilul său distinctiv, detaliile unice și aspectul agresiv se împletesc pentru a sărbători plăcerea pură a călătoriei, sportivitatea și performanța de neegalat.

Caracterul distinctiv al modelului Tonale Tributo Italiano este accentuat de un kit în culoarea caroseriei și de detalii de culoare neagră. Exteriorul exclusivist este înfrumusețat de farurile emblematice Matrix LED și etrierele de frână Brembo roșii îndrăznețe, subliniind dedicarea mărcii Alfa Romeo pentru stilul, performanța și designul italian.

Seria specială Tonale Tributo Italiano iese în evidență cu plafonul negru contrastant, care se distinge de culoarea caroseriei și accentuează designul elegant și liniile moderne ale automobilului.

Tonale Tributo Italiano prezintă un steag italian în miniatură pe oglindă, un simplu semn de recunoaștere a rădăcinilor adânci ale mărcii Alfa Romeo.

Jantele din aliaj de 20” cu etriere de culoare roșie subliniază aspectul sportiv al ediției speciale a modelului Tonale Tributo Italiano de la Alfa Romeo.

Tetiera din piele a modelului Tonale este îmbogățită cu o siglă, un mic steag italian și cu textul „Tributo Italiano” brodate.

Cusăturile roșii de pe planșa de bord și de pe panoul portierelor dau un accent subtil, dar distinct interiorului seriei speciale a modelului Tonale Tributo Italiano.

Tonale Tributo Italiano are un design unic de carbon pentru iluminarea ambientală, care accentuează aspectul modern al interiorului.

Servicii Alfa Connect

NOUA FRONTIERĂ A CONECTIVITĂȚII

Conectat la lume, oriunde te-ai duce. Seria specială Alfa Romeo Tributo Italiano pășește în era conectivității avansate, cu o varietate extinsă de tehnologii și sisteme de ultimă generație, precum și aplicații cu utilizare zilnică esențiale (Connect one, Connect plus, My alert, My Wi-Fi e My Entertainment) pentru a beneficia pe deplin de serviciile oferite.

DISCLAIMER

Consum de combustibil Giulia Tributo Italiano Alfa Romeo (l/100 km): 8,1 - 5,0; emisii de CO₂ (g/km): 183 – 130. Valori determinate pe baza ciclului combinat WLTP, actualizate la data de 26 septembrie 2022 în timpul activităților de testare anterioare omologării și care ar putea varia înainte de omologarea finală. Valorile indicate sunt oferite în scop comparativ.​​

Consum de combustibil Alfa Romeo Stelvio Tributo Italiano (l/100 km): 8,9 - 5,7; emisii de CO₂ (g/km): 202 - 150.    ​​​Valori de omologare de tip determinate pe baza ciclului combinat WLTP, omologate la data de 21.11.2022.  Valorile indicate sunt oferite în scopuri comparative. ​​

Consum de combustibil Alfa Romeo Tonale Hybrid MHEV (l/100 km): 6,3 - 5,6; emisii de CO₂ (g/km): 144 - 127. Valori de omologare de tip determinate pe baza ciclului combinat WLTP, omologate la data de 26.05.2022. Valorile indicate sunt oferite în scopuri comparative.​

Consumul combinat de combustibil Tonale Plug-in Hybrid Tributo Italiano (l/100 km): 1,4 - 1,1; consumul combinat de energie (kWh/100 km): 18,7 - 16,8; emisii de CO₂ (g/km): 33-26. Valoarea de până la 82 km de autonomie complet electrică se referă la ciclul urban. Autonomia totală de rulare reprezintă întreaga autonomie posibilă obținută prin combinarea autonomiei pe benzină cu autonomia electrică completă în regim de condus în oraș. Valorile de omologare de tip sunt determinate pe baza ciclului combinat WLTP, omologate la data de 04.11.2022. Valorile indicate sunt oferite în scopuri comparative. Valorile privind consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de condus, viteza, dotările specifice, opționalele, formatul pneurilor, temperatura exterioară și confortul termic de la bordul automobilului.