Alfa Romeo Logo

Models

Jante Alfa Romeo

Jantele de origine Mopar pentru modelele Alfa Romeo sunt create să răspundă tuturor caracteristicilor tehnice solicitate de constructor astfel încât roțile autovehiculului tău să asigure siguranța ta și a celorlalti pasageri la trafic. Roțile sunt singurele  zone de  contact   pe  care  autovehiculul  îl  are  cu suprafaţa carosabilă , motiv pentru care la designul și construcția unei jante de origine producătorul urmărește ca acestea:

  • să se potrivească perfect butucului de roată și sistemului de prindere prevenind astfel potențialele vibrații la rularea în viteză pe autostradă
  • să aibă Factorul de echilibru ET-ul (offset) mulat perfect  sistemului de suspensie al autovehiculului astfel încât autovehiculul să beneficieze de o ținută de drum excelentă.
  • să minimalizeze greutatea inutilă a anvelopei și să se potrivească Sistemului TPMS (Tire Pressure Monitoring Sensors – Senzor de Monitorizare Presiune Anvelope)
  • să reziste la cele mai dure teste de durabilitate și rezistență
  • să răspundă caracteristicilor tehnice solicitate de constructorul auto privitoare la perioada de viață a jantelor și ușurința întreținerii acestora.

Jante origine Stelvio

Stelvio schimbă paradigma SUV, adăugându-i emoţie și temperament. Pentru acest model, producătorul a dezvoltat jante de la 17” până la 20”, în funcţie de versiune și gradul de echipare.
Poţi opta pentru jante brunate sau gri, diamantate, mate sau lucioase, cu spiţe simple sau duble, înguste sau late după preferinţe.
Jantele de origine dedicate Stelvio sunt dotate cu sistemul standard de monitorizare a presiunii în anvelope TPMS și pot fi cuplate cu capace centrale de origine în variantă alb-negru sau color.

Jante origine Giulia

Viscerală. Energetică. Profund technologică. Maiestuoasă, Giulia beneficiază de o gamă variată de jante de aliaj de origine care să ii pună în valoare trăsăturile sale marcante. Jantele de aliaj dedicate Alfa Romeo se bucură de
un design special menit să accentueze frumuseţeţa modelului Giulia dar și de caracteristici speciale care să confere șoferului siguranţă în trafic.

De la jante de aliaj de 16” satinate sau brunate la jante de aliaj pe 17” și 18” cu spiţe duble cu linii curbate și continuând cu jante de 19” burnate sau cu finisaj diamantat poţi alege janta care să se potrivească stilului tău și modelului tău Giulia.

Jante Giulietta

Stilul unic al modelului Giulietta, producătorul a creat jante de aliaj care să se armonizeze perfect cu liniile laterale robuste ale autovehicului. Pentru diametrul de 16” poţi opta și pentru varianta jante din oţel.
Jantele dedicate modelului Giulietta se pot cupla cu capace centrale de origine în variantă alb-negru sau color.

Descarcă catalogul de jante de origine dedicate modelelor Alfa Romeo, alege janta  de aliaj pentru modelul tău Stelvio, Giulia sau Giulietta și solicită celui mai apropriat dealer Alfa Romeo ofertă pentru un set complet de roți: jante aliaj + capac personalizat cu logo Alfa Romeo + senzor de presiune+ anvelope.