Alfa Romeo Logo

Models

Asistenta rutiera

AutoItalia Assistance este un serviciu de asistenţă rutieră disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7,  posesorilor de autovehicule marca Alfa Romeo. Apelabilă la numerele de telefon 0312.221.221 de pe teritoriul Romaniei şi la +36.1.465.36.12 de pe teritoriul Europei,  echipa de profesionişti dedicată programului AutoItalia Assistance,  vă stă la dispoziţie  pentru a găsi soluţii viabile pentru dumneavoastră în eventualitatea în care va aflaţi în situaţii precum: defecţiuni mecanice sau electrice, accidente rutiere, pneuri tăiate, pană dublă, lipsă curent sau baterie descarcată. Depanare, tractare, recuperare off road,  asistenţă prin telefon, depozitare autovehicul, înlocuire temporară autovehicul sunt doar câteva dintre serviciile oferite prin programul AutoItalia Assistance pentru modelul tău Alfa Romeo.

Pachete asistenta rutiera

Posesorii oricărui autovehicul marca Alfa Romeo pot beneficia de următoarele pachete:

  • PACHET OEM EUROPA – este un pachet de asistenta rutieră Auto Italia Assistance dedicat autovehiculelor noi și cuprinde serviciul de asistență standard+ opțional. Acest  pachet este oferit gratuit de către Auto Italia la data achiziției modelului tău Alfa Romeo.
  • PACHET ROMANIA – este un pachet de asistenta rutieră Auto Italia Assistance dedicat autovehiculelor rulate și cuprinde serviciul de asistență standard. Acest pachet poate fi achiziționat din rețeaua autorizată Alfa Romeo la un preț de 24€ (fără TVA)
  •  PACHET EUROPA – este un pachet de asistenta rutieră Auto Italia Assistance dedicat autovehiculelor rulate și cuprinde serviciul de asistență standard + opțional. Acest pachet poate fi achiziționat din rețeaua autorizată Alfa Romeo la un preț de 40€ (fără TVA)

Pachetele au valabilitate de 12 luni cu posibilitate de reînnoire cu perioade de 12 luni până la împlinirea a 9 ani autovehiculului.

Servicii incluse

Serviciu standard: depanare, tractare, depozltare, asistență și informații, recuperare autovehicul din afara carosabilului.

Serviciu adițional: continuarea călătoriei sau întoarcerea acasă sau cazare la hotel sau înlocuirea temporară a autovehiculului, facilitarea repatrierii autovehiculului reparat în străinătate, monitorizarea procesulul de  reparare a autovehicului + monitorizarea procesului de reparare a autovehiculului, asistență în procurarea pieselor de schimb, menținerea legăturii cu service-ul auto din străinătate.

Auto Italia Assistance

Descarcă broșura de asistență rutieră AutoItalia Assistance sau vino în rețeaua autorizată pentru a afla mai multe detalii.
Alege AutoItalia Assistance și călătorește în siguranță, fără griji!