ALFA ROMEO 33 STRADALE

Il coraggio di sognare

Declarație de exonerare a răspunderii

Alfa Romeo 33 Stradale este o serie limitată alcătuită din 33 de unități deja vândute. Nu mai pot fi plasate comenzi. Conținutul și imaginile cuprinse în această pagină au doar un scop ilustrativ.

The story of a dream
Viziunea

Povestea unui vis

Când pasiunea întâlnește curajul, nimic nu este imposibil. Inspirat de un icon legendar Alfa Romeo, modelul 33 Stradale deschide o eră îndrăzneață a curajului, sportivității și puterii. O uimitoare Fuoriserie: 33 de unități disponibile care reflectă mințile creative ale proprietarilor săi, cărora li s-a acordat libertatea de a-și personaliza supercarul prin participarea activă la procesul de luare a deciziilor, lucrând în colaborare cu ”Bottega” noastră de meșteri talentați.

Geneza
Frumusețea indispensabilă
Bridge between time and eternity

O punte între timp și eternitate. Îmbinarea perfectă între frumusețe și funcționalitate. Alfa Romeo 33 Stradale este o operă de artă vizionară care revine după 56 de ani.

The most beautiful car of all time

Considerată de mulți drept cea mai frumoasă mașină din toate timpurile, modelul 33 Stradale din 1967 și trăsăturile sale stilistice emblematice au fost principala sursă de inspirație pentru liniile futuriste și proporțiile armonioase ale supercarului.

Car’s aerodynamics at high speeds

De la oglinzile laterale la prizele de aer laterale, de la faruri la grila frontală în formă de V: fiecare aspect al designului exterior este menit să îmbunătățească aerodinamica mașinii la viteze mari.

Carbon-fibre and aluminium roof

Acoperișul din fibră de carbon și aluminiu oferă o priveliște panoramică uluitoare și face ca modelul 33 Stradale să fie extraordinar de ușor.

Butterfly doors

O caroserie senzuală pentru a zbura în viitor. Bazându-se pe un mecanism avansat al balamalelor, ușile în formă de fluture creează un efect uluitor.

Theatrical and functional opening of the front and rear “cofango"

Deschiderea ”cofango” față și spate este atât teatrală, cât și funcțională, deoarece oferă acces ușor la compartimentele pentru bagaje și la componentele tehnice ale modelului 33 Stradale - în plin stil racing.

Aerodynamic truncated tail

Soluția aerodinamică aplicată spatelui tăiat, combinată cu expresivitatea designului în formă de V central, conferă forță și energie look-ului din spate al supercarului.

High-tech headlights jewels

Farurile sunt bijuterii de înaltă tehnologie care servesc drept prize de aer care alimentează intercoolerul și conveierele aerodinamice.

V-shield aluminium and carbon-fibre details three-dimensional logo

Poziționată la convergența liniilor sinuoase de pe capotă, grila frontală în formă de V ”Scudetto” dezvăluie un logo Alfa Romeo tridimensional realizat din aluminiu cu detalii din fibră de carbon. Felul în care își face apariția în peisaj evocă perfecțiunea artistică a unei sculpturi.

Gold alloy wheels paired with coloured Brembo carbon-ceramic brakes

Jantele iconice din aliaj de culoare aurie, alături de frânele carbon-ceramice Brembo colorate, exemplifică spiritul de curse distinct al Alfa Romeo și celebrează modelul 33 Stradale din 1967.

Rear turn signals emerge from the car’s wing

Indicatoarele de direcție spate ies la iveală din aripa mașinii pentru a aminti de designul legendar al prizei de aer a predecesorului său: frumusețe indispensabilă la cel mai înalt nivel.

Three-dimensional effect taillights

Un efect tridimensional izbitor: stopurile rotunde reinterpretează aspectul posterior al istoricului 33 Stradale dintr-o perspectivă ultramodernă.

Atmosfera
Măiestrie și inovație
Atmosfera

Într-o lume dominată de producția industrială, Alfa Romeo a îndrăznit să viseze altfel. Îmbrățișând o mentalitate autentică, artizanală, Marca s-a concentrat pe frumusețea esențială pentru a oferi o experiență multi-senzorială autentică la volanul modelului 33 Stradale Fuoriserie.

Driver-oriented interior

Cu un interior orientat spre șofer și lipsit de comenzi pe volanul sport, Alfa Romeo 33 Stradale sporește noțiunea de simplitate, în care singurul obiectiv va fi acela de a te bucura de fiecare secundă a călătoriei.

Luminous cabin sensation of piloting a jet aircraft

Un habitaclu cuprinzător și luminos, care îți dă senzația că pilotezi un avion cu reacție: un omagiu clar adus aeronauticii, parte integrantă a istoriei Alfa Romeo.

Aluminium centre console

Cu comenzile sale esențiale derivate din aeronautică, consola centrală din
aluminiu este proiectată pentru a consolida relația dintre șofer și supercar.

Unique sensory response

Butoane, manșă dublă a comenzilor transmisiei, și comutatoare care vorbesc doar în italiană, concepute pentru a stârni o reacție senzorială unică și pentru a face călătoria și mai viscerală.

Cannocchiale combining analogue and digital elements

Combinând elemente analogice și digitale pentru o experiență tridimensională, clusterul Alfa Romeo ”Cannocchiale” își schimbă aspectul în funcție de modul de condus selectat: ”Strada” sau ”Pista”.

Retracting centre console

Drumul este singurul lucru care contează. Folosit pentru a controla setările supercarului, ecranul mare dintre planșa de bord și consola centrală poate fi retras atunci când este necesar.

Cannelloni” ribbed design

Omagiind versiunea din 1967, expusă la Museo Storico Alfa Romeo din Arese, interiorul modelului 33 Stradale păstrează designul distinctiv cu nervuri ”Cannelloni”.

Premium materials

Prin materialele sale premium, scaunele confortabile și soluțiile de ultimă generație, habitaclul redefinește sensul plăcerii de a conduce, devenind extensia naturală a șoferului.

O experiență de conducere unică
Performanța

O experiență de conducere unică

Alfa Romeo 33 Stradale este disponibil în două variante, concepute pentru a răspunde nevoilor proprietarilor săi. În timp ce versiunea pe benzină este echipată cu un motor V6 twin-turbo de 3,0 litri și 620 CP - capabil să atingă o viteză maximă de 333 km/h și să accelereze de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 3 secunde - cea electrică poate produce o putere totală de peste 750 CP, cu o autonomie estimată la 450 km.

Premiera mondială
Dezvăluirea

Premiera mondială

Alfa Romeo 33 Stradale: retrăiți emoțiile premierei mondiale
oficiale.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Rămâneți conectat cu cele mai recente actualizări despre Alfa Romeo.