GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED 2022:
TREI NOI DEBUTURI PENTRU ALFA ROMEO

Goodwood Festival of Speed este cea mai mare celebrare a sportului cu motor și a culturii auto din lume. Anul acesta, Alfa Romeo a participat cu impresionantul său trio format din noul Tonale Hybrid, noua Giulia și Stelvio Estrema, prima serie specială globală a mărcii. La volanul lui Tonale Hybrid, un invitat special: Guanyu Zhou, pilot Alfa Romeo F1 Team ORLEN, a pilotat sâmbătă pe traseul de 1,16 mile.

SUV-ul Tonale Hybrid este simbolul metamorfozei mărcii italiene în noua eră electrificată. Este primul SUC de clasă C electrificat produs de Alfa Romeo. În același timp, Tonale este cel mai tehnologizat model Alfa Romeo de până acum. De fapt, este primul vehicul care a fost echipat vreodată cu un certificat digital NFT, conectivitate de nivel superior și un sistem inovator de infotainment, cu integrarea Amazon Alexa.
Pentru a prelua volanul lui Tonale Hybrid, Alfa Romeo l-a ales pe Guanyu Zhou, pilotul Alfa Romeo F1 Team ORLEN și primul pilot chinez din istoria F1. La Goodwood, Zhou s-a întâlnit cu fanii F1, polarizând sprijinul tuturor fanilor prezenți la festival.

Un alt debut pentru Alfa Romeo în Marea Britanie a fost seria specială Estrema. Giulia și Stelvio „Estrema” reprezintă prima serie specială globală care reprezintă cele mai înalte realizări la capitolul rafinament tehnic și dinamică de conducere. Un omagiu adus tradiției, aceste modele speciale aduc spiritul Quadrifoglio în viața de zi cu zi.