Alfa Romeo Logo

Models

Oferta set filtre Alfa Romeo

Pagina dedicată de oferte și promoții Alfa Romeo.

Oferta set filtre Alfa Romeo

Pachetele de filtre Alfa Romeo reununesc toate filtrele de origine Mopar necesare realizării unei revizii curente și sunt realizate pe model auto  și motorizare.

Pachetele de filtre pot fi achizitionate din rețeaua autorizată Alfa Romeo și online de pe https://moparstore.autoitalia.ro.

Pachetele de filtre Alfa Romeo asigură posesorilor de autovehicule Alfa Romeo:

  • economie de bani, pachetul este construit în aşa fel încât să coste mai puţin decât suma preţurilor pieselor componente, dacă acestea ar fi achiziţionate individual
  • economie de timp – toate piesele de care clientul are nevoie sunt puse într-un singur pachet. Clientul este astfel scutit de alergătura verificării disponibilităţii acestora la diverşi furnizori
  • siguranţa calităţii – Pachetul este realizat de specialiştii Auto Italia care pe baza expertizei şi experienţei în domeniu au stabilit şi înglobat toate filtrele de origine necesare fiecarui model Alfa Romeo luand in calcul si particularitatile fiecaruia (filtru polen, filtru aer, filtru ulei, filtru combustibil). Comanda unui pachet de filtre scutește clientul de informarea în prealabil a codurilor specifice pentru motorizarea şi modelul pe care îl deţine.

Vezi cât costă pachetul de filtre Alfa Romeo dedicat autovehiculului tău Alfa Romeo 147 sau Alfa Romeo 156 pe https://moparstore.autoitalia.ro sau întreabă reparatorul tău autorizat Alfa Romeo preferat.

 

Soliciți informații? Scrie-ne