Models

Oferta set filtre Alfa Romeo

Pagina dedicată de oferte și promoții Alfa Romeo.

Oferta set filtre Alfa Romeo 147 și Alfa Romeo 156

Pachetele de filtre Alfa Romeo reununesc toate filtrele de origine Mopar necesare realizării unei revizii curente și sunt realizate pe model și motorizare auto .

Pachetele de filtre pot fi achiziționate din rețeaua autorizată Alfa Romeo și online de pe https://moparstore.autoitalia.ro.

Pachetele de filtre Alfa Romeo asigură posesorilor de autovehicule Alfa Romeo:

  • economie de bani – pachetul este construit în aşa fel încât să coste mai puţin decât suma preţurilor pieselor componente, dacă acestea ar fi achiziţionate individual,
  • economie de timp – toate filtrele de care ai nevoie pentru revizie sunt puse într-un singur pachet. Ești astfel scutit de timpul alocat ca să te informezi cu privire la codurile filtrelor de origine necesare reviziei autovehiculului tău, precum și de alergătura verificării disponibilităţii acestora la diverşi furnizori,
  • siguranţa calităţii – pachetul este realizat de specialiştii Auto Italia care pe baza expertizei şi experienţei în domeniu au stabilit şi înglobat toate filtrele de origine necesare fiecarui model Alfa Romeo luând în calcul și particularitățile autovehiculului.

Vezi cât costă pachetul de filtre Alfa Romeo dedicat autovehiculului tău Alfa Romeo 147 sau Alfa Romeo 156 pe https://moparstore.autoitalia.ro sau întreabă reparatorul tău autorizat Alfa Romeo preferat.

 

Soliciți informații? Scrie-ne