Models

Standul Alfa Romeo la Salonul Auto de la Paris


Alfa Romeo a revenit la Paris cu un stand demn de statutul premium al mărcii, simbol al excelenței italiene în materie de design și tehnologie. Toată atenția a fost concentrată asupra noii Alfa Romeo Giulia, cea mai autentică expresie a spiritului Alfa Romeo contemporan.

Veloce este un nume evocativ în istoria Alfa Romeo, apărut prima dată alături de Giulietta în anul 1956. Astăzi, numele glorifică din nou marca și este prezentat în premieră pe noua Giulia, pentru cei care caută stil și substanță la pachet cu personalitate.

Debutul salonului marchează startul precomenzilor pentru Giulia Veloce Diesel. Cele două unități Veloce expuse în culorile Blu Misano și Silverstone Grey sunt motorizate de două propulsoare noi: 2.2 diesel de 210 CP și 2.0 benzină turbo 280 CP, ambele conectate la o transmisie autmomată în 8 rapoarte și transmisie integrală Q4.

Arhitectura noului sistem Q4 din configurația Giuliei Veloce include o cutie transfer activă și un diferențial față, cu dimensiuni compacte și o masa de 60 de kg, ansamblul asigurând distribuția optimă si rapidă a cuplului între cele două punți. Sistemul monitorizează continuu parametrii autoturismului și se adaptează în funcție de starea si natura suprafațetei de rulare precum și de modul DNA selectat.

În condiții normale de rulare, Giulia Veloce echipată cu Q4 se comportă ca un autovehicul cu tracțiune spate: 100% din cuplu este distribuit către puntea spate. Pe măsură ce atinge limita de aderență, sistemul transferă până la 60% din cuplu către puntea față, grație cutiei de transfer. Pentru a garanta cel mai scurt timp de redistribuire a cuplului, sistemul utilizează un diferențial cu alunecare limitată (până la 2.5%) între cele două punti, care se traduce în cel mai bun control din clasă în materie de tracțiune și stabilitate în viraje.

Veloce aduce pe Giulia scaune sport cu tapițerie din piele și scaun șofer reglabil electric în 6 direcții cu memorie, volan sport îmbrăcat în piele și încălzit, faruri Bi-Xenon, jante din aliaj pe 18” cu design turbină, inserții interioare din aluminiu, etriere colorate, pedalier sport din aluminiu. Pentru a permite îmbunătățiri adiționale, echipamentele disponibile la cerere includ pachetele Performance, Driver Assistance Plus, Convenience, Sound Hi -Fi by Harman/Kardon.

Giulietta și Noul Mito au spus la Paris tot povestea Veloce, creând un nucleu familial în spațiul expozițional. Giulietta Veloce în culoarea Etna Black metallic, motorizată de un propulsor 1.8 benzină care produce 240 CP și accesorizată de MOPAR cu spoiler de carbon, capace oglinzi laterale, lumini LED pe portierele față, fuste cu inserții roșii și evacuare supradimensionată, în timp ce Mito Veloce (1.4 Multi-Air/170 CP) a fost accesorizat cu un kit Sport, nou, tot la MOPAR.

Esența sportivității Alfa Romeo, 4C, a fost expusă în versiunile Coupe și Spider.

160930_alfa-romeo_parigi-2016_14
Soliciți informații? Scrie-ne