Models

Noua Alfa Romeo Giulietta, in premiera la Salonul Auto Moto


In perioada 20 – 24 aprilie, importatorul Auto Italia expune la Salonul din Piata Constitutiei Noua Giulietta, in doua versiuni de echipare.

Noua Alfa Romeo Giulietta, conectata cu toate simturile tale.

Alfa Romeo Giulietta revine in segmentul premium compact cu o sportivitate mai pronuntata, imprumutata de la Giulia, noua paradigma a marcii Alfa Romeo si, totodata, cea mai rafinata expresie a mecanicii emotiilor.

Spiritul Alfa, cel care defineste de peste o suta de ani masinile fabricate de Alfa Romeo, descrie o masina eficienta si usoara, un raport corect putere/greutate, performanta in miscare si cel mai sofisticat design de tusa italiana. Noua Giulietta este reinventata printr-o serie de noi tehnologii dezvoltate de Magneti Marelli, de la elementele grupurilor optice, pana la tren de rulare si evacuare. Suspensiile frontale McPherson si suspensiile spate Multilink sunt ideale pentru abordarea virajelor stranse cu aderenţa excelenta si confort superior.

Noua motorizare 1.6 Multijet de 120 CP, EU6, cu transmisie automata TCT, combina avantajele unui propulsor diesel cu confortul si reponsivitatea unei cutii automate cu dublu ambreiaj, pentru transfer continuu de cuplu si tracţiune, fara pierderi de putere la schimbarea treptelor.

Desenata in jurul soferului, Noua Giulietta il plaseaza pe acesta intr-o poziţie privilegiata si ii ofera acces deplin la informaţie si control asupra comenzilor. Ergonomia interioara perfecta si design-ul Italian te inconjoara cu materiale sofisticate, iar scaunele pot fi personalizate in ţesaturi rezistente sau parţial in Alcantara®. Pe versiunile sport, scaunele impresioneaza prin combinaţia de piele si Alcantara®.

Cele doua unitati expuse de Auto Italia la Salonul Auto Moto au urmatoarele configuratii: 1.4 Multi-Air 150 CP, echipare Super, culoare exterioara Nuovo Rosso, respectiv 2.0 JTD 175 CP TCT, echipare Super cu pachet Veloce, culoare exterioara Grigio Opaco (gri mat).

Soliciți informații? Scrie-ne