Models

Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi intră în lumea Alfa Romeo


Imersiune completă în lumea Alfa Romeo pentru Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi

Piloții echipei de Formula 1 Alfa Romeo Racing au avut parte de o zi plină de experiențe autentice la Balocco, legendarul centru de testare al grupului FCA. Aici, în celebra fabrică Autodelta, au fost asamblate primele modele Alfa Romeo. De atunci, succesele legendare ale mărcii în motorsport s-au măsurat prin victorii consecutive și plasări pe podium în numeroase campionate mondiale, inclusiv Formula 1. De fapt, Alfa Romeo a câștigat în 1950 primul Mare Premiu organizat vreodată grație lui Nino Farina și a monopostului Alfa Romeo 158. Iar în anul următor, Juan Manuel Fangio a repetat victoria din sezonul precedent la volanul unei Alfa Romeo 159.

Astăzi, această moștenire glorioasă este transmisă mai departe noii echipe Alfa Romeo Racing și piloților aleși să piloteze monoposturile pe durata sezonului de Formula 1 din 2019 și să reprezinte identitatea de succes a brandului Italian – Antonio Giovinazzi și campionul mondial din 2007, Kimi Raikkonen. În timpul testelor de la Balocco, Antonio și Kimi s-au simțit ca acasă – locația zilei a fost faimoasa pistă Alfa Romeo, parte a unui circuit de 5,6 kilometri care oferă senzațiile tari specifice unui circuit real de Formula 1. Contextul ideal pentru a scoate în evidență caracteristicile gamei Alfa Romeo.

Modele ca Giulietta, Giulia Quadrifoglio și Stelvio Quadrifoglio au fost în centrul atenției, însoțindu-i pe piloții de Formula 1 în sesiuni de condus sau în sesiuni video pe circuit. Modelele Quadrifoglio, mândre purtătoare ale simbolului legendar adoptat de Alfa Romeo în 1923, reprezintă cristalizarea celor mai de seamă elemente tehnice și de performanță. Aceste sunt echipate cu un motor V6 Bi-Turbo de 2,9 litri, realizat din aluminiu, dezvoltat cu ajutorul tehnologiei și ingineriei dezvoltate de Ferrari, capabil să livreze 510 CP și un cuplu maxim de 600 Nm.

Alături de automobilele care au definit esența mărcii Alfa Romeo, noua compactă a mărcii a fost la rândul ei pusă la încercare. Giulietta a evoluat, dar și-a menținut intacte stilul inconfundabil și caracterul sportiv. Cu abilitatea fantastică de a face deliciul clienților care știu să aprecieze stilul italian și excelența tehnică puse în slujba plăcerii de a conduce în siguranță deplină, Giulietta și trăsăturile sale au impresionat pe circuitul din Balocco în cadrul unei zile speciale. O imersiune completă în lumea Alfa Romeo, cu vedete unice pentru ceea ce se anunță a fi un sezon plin de adrenalină.

 

Torino, 13 februarie 2019

 

Untitled
Soliciți informații? Scrie-ne