Models

Giulia, votată “Cea mai populară mașină din România”


O italiancă desemnată “Cea mai populară mașină din România”? Da! Giulia este câștigătoarea concursului de popularitate Autovot powered by Varta și organizat de Automarket, la categoria mașini premium.

AUTOVOT pune față în față toate modelele lansate în anul precedent în România, care se luptă pentru victorie într-o competiție deschisă oricărui rezultat. Duelurile sunt alese în mod aleatoriu de computer şi nu ţin cont de segment sau dimensiunile maşinilor. În concurs votează exclusiv utilizatorii Automarket, fără intervenţia specialiştilor din industria auto. Concursul de popularitate organizat anual de Automarket.ro a ajuns în 2017 la cea de-a 11-a ediție.

Alfa Romeo Giulia a demonstrat în duelurile din AUTOVOT 2017 că este mai populară în România decât Porsche Panamera, Audi Q2 și Mercedes Benz Clasa E Coupe și a învins Volvo V90 în marea finală. Alfa Romeo se află la al doilea trofeu în competiția AUTOVOT, după ce marca italiană a câștigat chiar prima ediție a competiției, în 2007, cu Alfa Romeo Brera.

Însă, nu doar popularitatea fost premiată la AUTOVOT 2017, ci și designul. Dacă marele premiu a fost atribuit Giuliei prin voturile nemijlocite ale fanilor mărcii, trofeul “Top design award” la categoria Mașini Premium, a fost acordat de echipa editorială a Automarket, formată din jurnaliști auto cu o vastă experiență profesională. Astfel, cea mai populară mașină din România este și cea mai frumoasă din țară.

779890l
Soliciți informații? Scrie-ne