Models

Giulia câștigă premiul COMPASSO D’ORO 2018


Alfa Romeo Giulia iese pe primul loc la cel de-al 25-lea Compasso d’Oro ADI, cel mai distins premiu de design din lume.

Luând naștere în 1954 pe baza unei idei a lui Giò Ponti, premiul Compasso d’Oro ADI își propune să evidențieze calitatea și valoarea designului italian. Premiul este desemnat de comitetul permanent al ADI Design Observatory, alcătuit din experți, designeri, critici, istorici și designeri specializați, iar juriul din acest an a fost profund impresionat de aspectul armonios și puternic al lui Giulia.

Designul  extraordinar de elegant al  Giuliei subliniază performanțele sale și aduce Alfa Romeo la cea mai pură esență, scriind un nou capitol în istoria sa legendară.

Alfa Romeo a fost întotdeauna cunoscută pentru design-ul său pur, esențial, fără elemente redundante: fiecare mașină produsă în ultimii 100 de ani este recunoscută la prima vedere.  Datorită trăsăturilor sale distinctive, Giulia nu face excepție, pretinzând o identitate puternică cu caracteristici unice care sporesc proporțiile sale sculptate și grația aerodinamică.

Cu liniile sale unice, habitaclul îmbrățișează șoferul, care se află în centrul atenției și se bucură de o experiență de șofat fără compromisuri. Tehnologia de bord se integrează perfect cu mediul înconjurător, cu interfețe fizice care asigură o experiență sportivă unică, cu comenzi simple, prietenoase și ușor de utilizat.

Totul despre Alfa Romeo Giulia este conceput pentru a evoca plăcerea simplă de a conduce, acordând o atenție deosebită detaliilor estetice și funcționale. Forma și funcția: acum se naște “La Meccanica delle Emozioni”.

20 Iunie

Soliciți informații? Scrie-ne