Models

Bine ai venit, Kimi Raikkonen: Campionul Mondial 2007 va concura pentru echipa Alfa Romeo Sauber F1 din 2019


Este oficial: Kimi Räikkönen se va alătura echipei Alfa Romeo Sauber F1 încă de la începutul anului viitor!

Kimi Räikkönen a câștigat 20 de Grand Prix-uri și are în palmares 100 de podiumuri, fiind unul dintre cei mai apreciați piloţi din istoria acestui sport.

Frédéric Vasseur, CEO al Sauber Motorsport și directorul echipei Alfa Romeo Sauber F1, a declarat: “Semnarea lui Kimi Räikkönen ca pilot reprezintă un pas important al acestui proiect și ne apropie de obiectivul nostru, acela de a face progrese semnificative  în viitorul apropiat. Talentul şi experienţa lui Kimi în Formula 1, nu numai că vor contribui la dezvoltarea mașinii noastre, dar vor accelera, de asemenea, creșterea și dezvoltarea echipei noastre în ansamblu, sporind astfel hotărârea noastră de a lupta pentru rezultate care contează “.

Mai mult decât atât, echipa Alfa Romeo Sauber F1 ar dori să îl felicite pe Charles Leclerc pentru pasul său fantastic de a se alătura Scuderiei Ferrari din 2019, mulțumindu-i pentru rezultatele pe care le-a avut în cadrul echipei elvețiene în primul său sezon în Formula 1, și îi dorește mult succes în viitorul său!

ki
Soliciți informații? Scrie-ne