Models

Alfa Romeo Racing


Sauber și Alfa Romeo vor lupta pentru rezultate ambițioase sub numele Alfa Romeo Racing

1245x600_AR_Rancing

Campionatul Mondial de Formula 1 – 2019 va fi scena pe care două dintre cele mai reprezentative nume ale motorsportului – Sauber și Alfa Romeo – vor reveni împreună cu piloții Kimi Raikkonen (Campion Mondial de Formula 1 în 2007) și tânărul Antonio Giovinazzi sub numele Afla Romeo Racing, echipă cunoscută în trecut sub numele de Alfa Romeo Sauber F1 Team.

 

La doar un an de la înființare, pe 24 iunie 1910, Alfa Romeo își face debutul oficial într-o competiție de motorsport și câștigă primul raliu de regularitate din Modena. De atunci, Alfa Romeo a devenit o legendă a motorsportului prin numeroase victorii și clasări pe primele trei locuri în cadrul unor campionate mondiale de renume, inclusiv Formula 1. În 2019, monoposturile Alfa Romeo Racing vor purta simbolul trifoiului cu patru foi, care din 1923 onorează cele mai rapide modele Alfa Romeo.

 

Parteneriatul trainic dintre Sauber și Alfa Romeo a prins viață în 2018. În ultimul an, echipa a făcut progrese constante și a terminat campionatul pe locul 8. Termenii colaborării au fost acum extinși, astfel că proprietarii și consiliul administrativ al Sauber și-au menținut independența. Obiectivele ambițioase și participarea cu succes în cele mai înalte eșaloane ale motorsportului vor continua sub numele de Alfa Romeo Racing.

Torino, 1 Februarie

1245x600_AR_Rancing
Soliciți informații? Scrie-ne