Models

Alfa Romeo Giulia, premiată în România


Lista țărilor în care Alfa Romeo Giulia cucerește premiile publicațiilor auto, ale organismelor de specialitate, dar și voturile publicului, se mărește printr-o nouă distincție acordată în România. Giulia a fost desemnată “Best Car”, la categoria „Sport/Coupe/Cabrio”, în cadrul Galei autoPRO, desfășurată pe 23 februarie la București. De asemenea, premiul “Car Ad of the Year”, pentru cea mai bună campanie de publicitate din industrie, a revenit tot Giuliei.

România este a paisprezecea țară europeană în care Giulia este premiată, cele mai multe distincții fiind acordate noului sedan italian în Germania, Franța, Spania, Polonia, Marea Britanie și Italia. Printre titlurile câștigate se numără inclusiv “EuroCarBody 2016″ (acordat anual pentru automobilele ale căror design și tehnică de carosare reușesc să surprindă și să inoveze sectorul auto) și “Auto Europa 2017″ (distincția pentru cel mai bun automobil produs și comercializat în Europa), acordate de două prestigioase organisme europene, Automotive Circle International, respectiv UIGA (Uniunea Jurnalistilor Italieni).

Giulia impresionează prin numărul de inovații aduse în procesul de concepție și fabricație, conducând către cele mai ridicate punctaje în majoritatea categoriilor de evaluare. Noul sedan al mărcii din Milano materializează expresia supremă a conceptului “La meccanica delle emozioni” prin propulsoare noi și performante, tehnologii de siguranță evaluate cu 5 stele EuroNCAP, echilibru perfect al maselor și coeficient dinamic excelent (Cx 0.32), cel mai precis sistem de direcție din segment, design, materiale premium și caroserie ultra-ușoară.

Gala Premiilor AUTOpro este evenimentul recompensează în mod optim cele mai bune modele auto, cele mai avansate tehnologii, dar și ideile, oamenii și acțiunile care au marcat anul 2016.

Soliciți informații? Scrie-ne