Tonale MY22

Începutul unei noi Ere Alfa Romeo

O tehnologie record

Datorită arhitecturii software de ultimă generație, Tonale oferă un set complet de inovații tehnologice. Este prima mașină care a adoptat vreodată o certificare NFT blockchain, se mândrește cu asistentul vocal Amazon Alexa, permite să profite de serviciile exclusive Amazon și multe altele. Un ecosistem de servicii digitale integrate, pentru a asigura cea mai bună experiență la bord și în afara bordului.

EXCLUSIV MONDIAL: CERTIFICAT DIGITAL NFT

Tonale este primul vehicul de pe piață care este dotat cu un certificat digital Non-Fungible Token. Pe baza unei tehnologii Blockchain, NFT poate înregistra datele vehiculului pentru a genera o înregistrare unică, secretă și non-falsificabilă a vieții vehiculului. Această înregistrare poate garanta că mașina a fost întreținută corespunzător și poate avea un impact pozitiv asupra valorii reziduale a Tonale în cazul revânzării. De fapt, pe piața auto pre-deținută, certificarea NFT reprezintă o sursă suplimentară de credibilitate pe care să se bazeze proprietarii sau dealerii.

TE SIMȚI ACASĂ CU AMAZON ALEXA

Noul Alfa Romeo Tonale echipează funcțiile încorporate ale asistentului vocal Amazon Alexa, pentru a te simți ca și cum nu ai părăsit niciodată casa.

Poți să-l utilizați direct din habitaclu, fără a pierde concentrarea pe drum, pentru a adăuga elemente la lista de cumpărături, pentru a cere sugestii cu privire la punctele de interes din apropiere, sau pentru a controla sistemele domestice, pentru a gestiona lumini, încălzire și toate celelalte aparate conectate.

PRODUS DE CONDUCS AUTONOM DE NIVEL 2

Alfa Romeo Tonale a atins nivelul 2 de condus autonom printr-o cameră montată frontal, pentru a monitoriza împrejurimile vehiculului, lateral și longitudinal, în combinație cu trei sisteme de siguranță: Intelligent Adaptive Cruise Control (IACC), Lane Centering (LC) și Traffic Jam Assist (TJA). Aceste trei sisteme funcționează pentru a menține cea mai sigură poziție pe drum, cu o intervenție minimă a șoferului.

În contact cu viitorul

Experimentează un sistem de infotainment de ultimă oră cu afișajul tactil de 10,25 ” cu wireless mirroring, datorită Apple CarPlay și Android Auto™. Complet cu widget-uri și servicii Alfa Connect™ și servicii de voce Alexa pentru o asistență intuitivă.

Vehiculul nu este încă disponibil. Deschiderea vânzărilor în regiunea EMEA este programată cu aproximație în aprilie 2022.

Soliciți informații? Scrie-ne