Tonale MY22

Începutul unei noi Ere Alfa Romeo

Frumusețe funcțională

Un design care combină caracteristicile stilistice Alfa Romeo, reinterpretate în numele modernității și funcționalității, cu caracteristicile designului italian.

JANTE TELEDIAL

Designul jantelor din aliaj de 20 inchi “Teledial” reinterpretează tema telefoanelor cu disc pe mașinile iconice din anii 1960, precum 33 Stradale.

ȘOFERUL ÎN CENTRU

Proiectat și fabricat pentru a te pune în centrul atenției în orice moment. Materialele și finisajele de prestigiu, împreună cu lumina neașteptată din spate a tabloului de bord, creează o stare de spirit Alfa Romeo imediată. Tonale aduce secretele ospitalității italiene în segmentul C-SUV premium.

Interiorul

Mediul sportiv și de înaltă tehnologie este conceput pentru a fi concentrat și orientat către șofer. Panoul de bord “telescopic”, numit “Cannocchiale” are un ecran complet digital de 12,3″ și unul tactil de 10,25 ” pentru o experiență de condus captivantă, fără distrageri, în care pasiunea și siguranța coexistă.

CLUSTER «CANNOCCHIALE»

Panoul de bord “telescopic” de la Alfa Romeo: un afișaj complet digitalizat de 12,3″, configurabil cu mai multe opțiuni. Primești alerte de la sistemele de siguranță activă, vezi clar informațiile de încărcare și pui navigația în față și în centru.

Vehiculul nu este încă disponibil. Deschiderea vânzărilor în regiunea EMEA este programată cu aproximație în aprilie 2022.

Soliciți informații? Scrie-ne