Tonale MY22

Începutul unei noi Ere Alfa Romeo

Începutul unei noi Ere Alfa Romeo

Un corp extrem de dinamic și atletic, în care stilul caracteristic al mărcii a fost contopit perfect cu energia unei forțe evolutive neobosite. Aruncă o privire la următorul nostru capitol cu Alfa Romeo Tonale.

SIMBOL AL STILULUI

Design-ul modelului Tonale este incontestabil. Combină caracteristicile designului Italian cu caracteristicile stilistice unice Alfa Romeo, reinterpretate în numele modernității și al funcționalității.
Luminile sale din spate formează o curbă sinusoidală care înfășoară fără cusur întregul spate al mașinii cu o iluminare emblematică cu adevărat unică și distinctivă. Scutul său plutitor iese în evidență, iar farurile adaptive Matrix 3+3 cu LED-uri mențin tradiția incontestabilă a celui mai pur ADN Alfa Romeo.
În ceea ce privește detaliile elegante ale steagului italian de pe oglinzile laterale, acesta întăresc rădăcinile italiene ale lui Tonale, făcându-le clare pentru ca lumea să le vadă.

TEHNOLOGIE INOVATIVĂ

Datorită unei arhitecturi software de ultimă generație, Tonale oferă un set complet de inovații tehnologice: este prima mașină din istorie care adoptă o certificare NFT blockchain, dispune de serviciile de voce Amazon Alexa și a dezvoltat un ecosistem de servicii digitale integrate, toate pentru a asigura o experiență unică atât la bord, cât și în exterior.

CONDUS DINAMIC

Precis și direct, Tonale conduce segmentul C-SUV cu cel mai direct raport de multiplicare, de 13.6, combinat cu un sistem avansat de suspensie a roților din față, redefinind modul în care un SUV ar trebui să se simtă pe drum. O altă marcă înregistrată Alfa Romeo prezentată pe Tonale sunt padelele de schimbare a vitezei, compacte, complet din aluminiu, montate direct pe coloana de direcție.
În plus, versiunile cu tracțiune față ale lui Tonale vin cu diferențialul electronic cu autoblocare Alfa Romeo, creat pentru a garanta tracțiunea perfectă și o experiență de condus fără efort și stabilă, sporind agilitatea și caracterul său sportiv, cu un impact pozitiv suplimentar în ceea ce privește siguranța.

EXPERIENȚA HIBRIDĂ

Alfa Romeo Tonale oferă o “experiență hibridă” unică în clasa sa, combinând performanțele de top cu eficiența ridicată, versatilitate, eleganță și confort. În acest scop, ADN-ul său sportiv Alfa Romeo a fost îmbunătățit de multe caracteristici hibride, cum ar fi:
• “Pornire silențioasă”, care pornește vehiculul folosind exclusiv motorul electric.
• “Acționare electrică”, pentru a conduce cu motorul electric în situații precum blocaje de trafic sau manevre de parcare.
• “Recuperarea energiei”, care ajută vehiculul să recupereze energia de la decelerare și frânare.
• “e-Boosting” care folosește motorul electric pentru a susține motorul pe benzină, optimizând funcționarea acestuia și mărind cuplul la roată.

Vehiculul nu este încă disponibil. Deschiderea vânzărilor în regiunea EMEA este programată cu aproximație în aprilie 2022.

Soliciți informații? Scrie-ne