Stelvio MY22

Primul SUV Alfa Romeo

DESIGN ITALIAN

Cele trei ingrediente speciale ale designului italian – proporții, simplitate și finisare impecabilă – sunt oferite deja de Giulia, noua referință a mărcii Alfa Romeo, și au fost atent prelucrate și adaptate pentru a se potrivi unui SUV. Proporțiile compacte ale noului Stelvio exprimă forța și dinamism, atestate de lungimea de 468 cm, înălțimea de 165 cm și lățimea de 216 cm.

alfa-romeo-stelvio-sicurezza-cover-desktop-1920x765

OPERĂ DE ARTĂ

Designul noului Alfa Romeo Stelvio își regăsește expresivitatea și în finisările de calitate, care implică definirea unor reflexii bogate și armonioase de-a lungul proporțiilor mașinii. Rezultatul final este o siluetă sculptată, care oferă contraste dintre suprafețele luminate și umbre, în special pe lateralul noului Stelvio.

Profilul confirmă aceste coordonate, cu linii care descriu un model compact, începând cu partea din față și evoluând spre partea din spate, și un interior care se revarsă abrupt într-un portbagaj de tip hatch, decorat cu un eleron pentru performanțe aerodinamice amplificate – un element vital pentru o mașină care pulsează cu putere.

TOP Stelvio 00000000_template_full_width
Soliciți informații? Scrie-ne