Stelvio Quadrifoglio MY22

Stelvio Quadrifoglio

PERFECT SCULPAT

Stelvio Quadrifoglio continuă revenirea spectaculoasă a mărcii și vine cu o moștenire uriașa. De la celebra grilă frontală trilob și până la profilul muscular, versiunea de performanță a primului SUV Alfa Romeo simbolizează abordarea italiană unică în ceea ce privește designul. Perfect proporționat, ușor de remarcat prin stil și creat să ofere o plăcere a condusului fără pereche.

UIMITOR DE LA PRIMA VEDERE

De la prizele de aer de pe capotă până la pasajele roților proeminente, de la jantele de 20 inch din aliaj până la evacuarea dezvoltată special pentru un sunet intens, plin de adrenalină: aspectul noului Stelvio Quadrifoglio este agresiv, frapant și inconfundabil la prima vedere. Obsesia pentru echilibru se reflecta în liniile definitorii musculare, care îmbină perfect stilul și dinamismul.

Untitled-3

PANORAMA ÎNCEPE DE LA INTERIOR

Urcă la volanul noului Stelvio Quadrifoglio și vei remarca într-o clipită rafinamentul de la interior, atenția desăvârșită acordată detaliilor și materialele exclusiviste, precum inserțiile de piele care încadrează elegant ecranul TFT de 7 inch și display-ul AlfaConnect 3D. Scaunele îmbrăcate în piele și Alcantara oferă un mix de eleganță și sportivitate, în timp ce scaunele Sparco, opționale, cu cochilie din fibră de carbon asigură o susținere excelentă în timpul reprizelor de condus sportiv. Opțional, interiorul poate fi personalizat cu ajutorul a trei culori și a inserțiilor de piele, Alcantara și fibră de carbon pentru volan.

Untitled-4

PARTICULARITĂȚI UNICE QUADRIFOGLIO

Stelvio Quadrifoglio oferă o poziție unică la volan: înaltă dar în același timp sportivă. Într-un habitaclu caracterizat de un design minimalist, dar sofisticat când vine vorba de detalii, cel de la volan este mereu în centrul experienței de condus. Tot la interior, acolo unde performanțele excelente se întâlnesc cu confortul absolut, cele mai puternice emoții din timpul condusului se îmbină cu libertatea de mișcare. Detalii precum butonul roșu de pornire a motorului și padelele din aluminiu amplasate pe volan vestesc performanțele încântătoare ce urmează să fie declanșate.

Soliciți informații? Scrie-ne