Accept

Giulietta

 FCA Importers – Alfaromeo

Giulietta

ARMONIE PERFECTA

Partea frontala redesenata este innobilata de o grila restilizata, o evolutie a emblemei clasice Alfa Romeo. Farurile generoase cu LED, impreuna cu farurile de ceata integrate in bara fata ofera o simetrie perfecta si fac din Giulietta o prezenta magulitoare si dominanta in acelasi timp.

Profilul masinii se varsa in liniile laterale musculoase, pana in punctul de intersectie cu spoilerul aerodinamic si inconfundabilele blocuri optice spate cu tehnologie LED. Forta si suplete la exterior, rafinament la interior. Cu liniile subtile care se intind de-a lungul bordului, habitaclul oferit de Giulietta reprezinta apogeul stilului consacrat Alfa Romeo.

Interiorul insonorizat perfect indeamna pasagerii la relaxare, gratie celor cince scaune confortabile si primitoare, imbracate in piele. Fiecare detaliu reflecta personalitatea sportiva si agresiva a noii Giulietta, de la cusaturi si pana la noile profile de bord, asortate cu interioarele portierelor, volanul cu trei spite si insertiile centrale din aluminiu, inspirate din emblema Alfa Romeo. Comenzile de pe bord sunt concepute pentru un control impecabil al functiilor masinii, fara a distrage atentia soferului, placerea condusului devenind si mai intensa.