Alfa Romeo Logo

Models

Garanția Alfa Romeo

Autovehiculul tău Alfa Romeo a fost conceput şi construit cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, pentru a îți oferi pe termen lung fiabilitate şi siguranţă. Perioada de garanție pentru modelul tău Alfa Romeo începe de la data livrării și poate dura până la 7 ani  în limita a 150.000 km. Serviciul de garanţie  îți asigură protecţie în cazul unui defect ce presupune o reparaţie neașteptată, ca urmare a unui defect mecanic, electric sau electronic cauzat de o eroare de asamblare sau fabricaţie a modelului tău Alfa Romeo. Orice partener autorizat din reţeaua autorizată promite să înlăture cu plăcere și fără costuri, ori de câte ori este nevoie, orice defecţiune survenită, atâta timp cât condiţiile precizate în carnetele de garanție sunt îndeplinite.

Garanție producător

Garanția producătorului pentru modelul Alfa Romeo este de 2 ani fără limită de kilometri.
In prezent, autoturismele Alfa Romeo* achiziționate în Romania beneficiază de un plus de 3 ani în limita a 100.000 km însumând în total o garanție de 5 ani în limita a 100.000 km garanție.

Pentru toate autovehiculele Alfa Romeo sunt valabile următoarele:

  • garanție vopsea 2 ani,
  • garantie pentru corodarea din interior către exterior 7 ani.
    * cu excepția modelului Alfa Romeo 4C .

Garanție extinsă Serenity

Perioada Garanţie Extinsă Serenity începe de la data expirării garanţiei de 5 ani sau 100.000 km şi expiră în ziua specificată în Certificatul de Garanţie Extinsă, prelungind garanția autoturismului nou Alfa Romeo achiziționat din rețeaua autorizată la 7 ani în limita a 150.000 km.

Pentru detalii cu privire la modelele Alfa Romeo care beneficiază de Garanția Extinsă Serenity și la componentele acoperite de acest serviciu , adresează-te  celui mai apropriat dealer autorizat.