Alfa Romeo Logo

Models

Accesorii Alfa Romeo

Cauți un accesoriu pentru modelul tău Alfa Romeo?

Povestește-ne despre tine și autovehiculul tău iar noi îți vom recomanda accesoriile perfect adaptate modelul tău care îți vor pune cel mai bine în valoare: silueta perfectă, tehnologia de vârf și performanțele Alfa Romeo.

Există modelul  Stelvio Alfa Romeo. Și există autovehiculul tău Stelvio Alfa Romeo. Evidențiază-te cu gama de accesorii originale Mopar special create pentru modelul tău Stelvio.

Răsfoiește catalogul de accesorii Stelvio și solicită dealerului tău preferat Alfa Romeo detalii despre produsele alese.

 

Pentru frumosul model Giulia, producătorul Mopar a dezvoltat  o gamă variată de accesorii care să satisfacă gustul rafinat al oricărui pasionat Alfa Romeo.

Dacă dorești o personalizare distinctă la exterior poți opta de exemplu pentru: grilă de carbon, kit de capace ventil cu logo Alfa , capac rezervor personalizat cu logo Alfa Romeo, carcase oglinzi retrovizoare mate, spoiler din fibră carbon, jante de aliaj .

Dacă te gândești la o personalizare a habitaclului poți începe prin alegerea unui set de proiectoare luminoase cu lumină albă cu logo Alfa Romeo pentru portieră, inserție din fibră carbon pentru cutia de viteză automată, suport de tetieră pentru tabletă  sau a unui de kit pedale sport.

Totodată poți alege accesorii pentru Giulia care să îți ofere mai mult confort, mai multă spațiu de depozitare. Descoperă întreaga gamă  de accesorii în catalogul dedicat modelului Giulia Alfa Romeo .

Pune în valoare eleganța italiană a modelului Giulietta cu accesoriile originale Alfa Romeo.

Crește gradul de comfort la volanul autovehiculului tău Giulietta prin alegerea de accesorii originale precum: organizatorul de portbagaj, covorașele de cauciuc, deflectoare de aer și parasolare. Adaugă bare transversale pe barele logitudinale și monteaza suportul pentru bicicleta pentru o nouă aventură în natură.

Consultă catalogul de accesorii Giulietta și alege accesoriile care se potrivesc stilului tău.